26 april 2015

Jobbade vidare med nätverket

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag varit på gudstjänsten och efter mötet så hjälpte vi Anders att städa på scenen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Anders att städa på scenen när mötet var slut. Efter det så jobbade jag, Peter och Tomas med nätverket. Efter det så var det dax för företagsskola och nu har jag uppdaterat bloggen.
Tacksam: Idag är jag tacksam över den härliga lovsången, men även tacksam över att jag fick låna nyckeln av David så vi kunde jobba vidare med nätverket i rummen där min nyckel ej passar. Jag är även tacksam att Anders kunde mixa idag.

2014
Dagbok: Idag har jag riggat ner ljudet på Pingstkyrkan. Jag har även joggat runt höglandsjön och spelat gitarr. När unga vuxna var slut så stannade jag och Ronny kvar och spelade gitarr.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Pingstkyrkan och Thor-Leif genom att rigga ner ljudet som användes på Martyrion. Jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att spela gitarr och genom att hjälpa till på unga vuxna.
Träning: Idag har jag joggat runt höglandsjön.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med och spela på unga vuxna. Jag är även tacksam över att Anders mixade ljudet.
Uppmuntran: Idag fick jag träffa en ny besökare när jag var på unga vuxna. Vi pratade lite med varandra och han sa bl.a.
-Du är duktig på att spela gitarr!
Det är alltid kul att bli uppmuntrad och jag ska försöka dela med mig av det i min blogg också. Det hjälper förhoppningsvis mig att uppmuntra de jag jobbar med och träffar i min vardag.2013
Dagbok: Idag har jag städat, shoppat och varit på bönemöte. Jag köpte bl.a. en iPad. Jag har även deklarerat idag.
Hjälp: Idag har jag mixat ljudet istället för Simon som egentligen skulle ha mixat.
Träning: Körde planka på morgonen.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, lagat mat, städat, skickat en felanmälan, uppdaterat bloggen och redigerat film.
Uppmuntran: Idag fixade jag några beställda skivor och lämnade dem till de som skulle sälja dem. Jag fick då höra
"Du är en ängel"
2011: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med Victorias hårddisk. Jag har testat olika program och ett gav felet Error 23.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, redigerat den inspelade låten och tränat.