01 augusti 2015

Mission impossible 5

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag redigerat film från vår kanottur och efter det har jag varit på bio med mina vänner.

2014
Dagbok: Idag har jag packat ner lite saker i lägenheten och kört ett lass till Sidensjö. Jag har även träffat Eila & Lily. Marcus och Sanna var också där. Kul att jag även fick träffa en av mina systrar och bröder. Även idag blev det pingis och badminton. Förutom det så har jag sökt lägenheter i Jönköping.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till att plocka bort lite från bordet när vi hade ätit klart.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick hjälp att tömma bilen på lite saker jag tagit med mig när jag flyttat.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, städat lite i lägenheten, redigerat film, försökt fixa ljudtekniker till New Wine, mm.
Hjälp: Idag hjälpte jag Mattias att ta sig till jobbet.
Träning: Idag har jag kört hantelcurl.
Tacksam: Idag är jag tacksam för alla personer som försöker hjälpa mig att hitta ljudtekniker till konferensen.2012: Idag har jag städat, hämtat ett paket, hälsat på hos mor & far, träffat Sara & Eric, spelat volleyboll och sett en film med Sara & Eric. Jag har även kollat runt på några datorer som jag är intresserad av.
2011: Idag har jag bakat havrerutor, jobbat på Mio, hjälpt Mats med utskriften till en skrivare och med internet eftersom han ska flytta. Jag har äben gjort rabarberpaj. Det blev även lite städning i lägenheten.
2010: Idag har jag behandlat min soffa med rengöring och skydd, varit på Svedjeholmskyrkan, lagt ut budskapet på hemsidan, fixat några beställda skivor, träffat brorsan som var på Sverigebesök, hjälpt personer med datorer, spelatkortspel och datorspel. 
2009: Idag har jag jobbat på Mio, städat i lägenheten, spelat gitarr och övade på låtarna som Sannah skickat till mig. Ätit pannkakor med Sara och varit på talkshowen på Tejp.