31 januari 2015

Jönsonligan

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så har jag varit på Bio. När jag sedan kom hem så jobbade jag lite med schemat och påminnelser till ljudtekniker.
Hjälp: Idag har jag hjälpt ljudteknikerna på Svedjeholmskyrkan genom att ändra schemat och lägga in påminnelsesms.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick se Jönsonligan-filmen med Anders och Sandra. Jag är även tacksam över att de fixade en gratisbiljett till mig.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat vidare med min hemsida, åkt skidor, övat på låtar inför unga vuxna & klippt mig.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mig själv och min syster genom att öva med henne inför unga vuxna.
Träning: Idag har jag kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att jobba med hemsidan.


2013
Hjälp: Idag har jag hjälpt kunder att få sina varor, jag har även hjälpt till med att ta in varorna på lagret mm. Jag har även skjutsat mina arbetskamrater till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört hantelpress
2012: Idag har jag tvättat, jobbat på Mio, skickat filmklipp, skickat bilder, gått en promenad och uppdaterat bloggen.
2011: Spelade innebandy och beslutade mig för att försöka somna före 00:00 på kvällarna.
2010: Idag spelade jag gitarr i kyrkan och det gick riktigt bra! Jag åkte sedan till Sidensjö och träffade Marcus och Sanna. Jag passade även på att åka skidor. När jag sedan skulle åka hem så fick jag ge en vägbeskrivning till en lastbilschaufför.
På bilden ser du Sanna och hennes morfar.
Jag tänkte avsluta bloggen med något som Sanna sa. Man vet aldrig vad barn har för något att säga. I det här fallet så hade Sanna fått köpa en leksak trots att hon inte hade alla pengar som behövdes. Sanna hade ungefär 100, men behövde mer så Bea betalade 20 kr av leksakens värde. De pratade då om hur många gånger Sanna skulle behöva sova själv för att tjäna ihop pengarna och det visade sig att det var 4 nätter. Bea och Niclas frågade när de skulle få sina pengar för att de sover på nätterna. Då sa Sanna:
-Ni får inget för ni sover tillsammans!2009: Jag lämnade lädervård till min bror och grattade en som fyllde 40 år. Efter det så redigerade jag andakter.