07 november 2014

Jobbade med Easy Worship

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio från 8-19. Jag skulle egentligen varit ledig, men vi var inte färdiga med inventeringen och vi hade även fått en hel del varor så jag jobbade på Mio idag. Efter jobbet så åkte jag hem och jobbade en hel del med Easy Worship och skapade även en mall för att de som vill lära sig projektorn lätt ska kunna förstå  hur det fungerar.
Hjälp: Idag har jag hjälpt de som vill lära sig mer och Easy Worship genom att skapa en manual på hur man gör.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med på övningen. Jag spelade både bas och gitarr den här gången.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt Mario med mobilen, hjälpt syrran med ljudet, uppdaterat min shapelink och fixat undan lite pappersjobb.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag gått en promenad.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag kunde fixa Marios mobil.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, städat lite i lägenheten, tränat med hantlar mm.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, bytt fläkt i TD1:an, varit på storbön i Svedjeholmskyrkan och på ledarsamling.
2010: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan, fikat med kompisar, hjälpt Josef med radiosändningen, träffat mina föräldrar, spelat och sjungit. Förutom det så såg jag på filmen The Ultimate Gift med Sara och Eric.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, varit med på församlingsdagen, hjälpt Mikael att ta hand om barnen under församlingsdagen mm. Jag kommer även ihåg att Annica och Torsten berömde mig för att jag gör ett bra jobb. Förutom det så fixade jag en cd-skiva med filer för urvalsveckan. Vi pratade även om att om vi inte hittar någon ersättare för radiosändningarna så upphör de efter nyår.