20 januari 2015

Träning

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet tränat på 1Life. Jag har även läst i bibeln.
Hjälp: Idag har jag bjudit Mario på lunch.
Träning: Idag har jag tränat på 1Life.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, försökt hjälpa Mario med telefonen, felsökt varför radiosändningarna inte gick ut idag och uppdaterat delar av en hemsida.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet. När vi åkte hem så fick Mario köra bilen från Svedjeholmskyrkan och hem för då kunde jag vara med och spela innebandy. Före det fick vi ta hand om många sängar som kom med lastbil och chauffören kom 18:50.
Träning: Idag har jag spelat innebandy.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag hittade felet på datorn som sänder radio. Jag hoppas jag har hittat felet, men det visar sig imorgon, men jag tackar i förskott!
2013
Dagbok: Idag har jag promenerat till Pingstkyrkan på det ekumeniska mötet. När det var slut så promenerade jag hem. Lite senare så spelade jag in mina egna låtar, åkte skidor och snackade med mina föräldrar. Jag hjälpte även min mor lite med datorn.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mig själv att komma längre i bibelläsningen och även hjälpt mig själv att spela in mina egna låtar. Förutom det så har jag hjälpt min mor lite med datorn.
Träning: Idag har jag tränat genom att promenera till och från Pingstkyrkan. Jag har även åkt längdskidor.
2012: Lämnade plasma och var på ett ekumeniskt möte på Elim med härlig lovsång.
2011: Jag var på lovsångssamlingen
2010: Hjälpte Mats att rensa datorn. På kvällen spelade jag innebandy och fick skjuta mål i krysset.
2009: Spelade gitarr hemma då musikerövningen ställts in.