05 juli 2015

Mixade ljudet

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan. Efter mötet så fikade jag med mina vänner och la sedan ut budskapet på hemsidan. Efter det så åkte jag till Sidensjö och besökte mot och far. Jag gjorde även några testinspelningar via min surfplatta och resultatet blev helt okay för att vara inspelat under en timme och med enkel utrustning.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och grattat Jerry. Vi fick äta gott, snacka med varandra och spela spel.
Hjälp: Idag har jag skjutsat Mario till och från jobbet. Efter jobbet så skjutsade jag Anders & Sandra till och från Jerry.
Träning: Idag har jag kört några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa mina vänner.

2013
Dagbok: Idag har jag åkt tidigt till Dan och sedan åkt med honom till Norge. Vi stannade till och tog ut Norska pengar, åkte sedan med färjan och när vi kom fram så packade vi upp och åkte ut en tur och fiskade. Vi fick en hel del fisk som sedan rensades. Det var mest makrill idag.
Hjälp: Jag betalade tankningen, men fick sedan tillbaka pengarna eftersom brorsan betalade mig med kontanter efteråt.
Träning: Ingen träning idag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag lyckades vakna och vara i tid hos Dan så vi kunde åka direkt. Jag är även tacksam för att resan gick bra.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, gått en lunchpromenad, fört över papper från en pärm till datorn, styrketränat och uppdaterat bloggen. Jag har även skickat ut mail till alla ljudtekniker i kyrkan om vilka tider som det är möten på under New Wine. Jag hoppas att de meddelar snabbt om det kan eller ej.
2011: Idag har jag tvättat kläder, cyklat till Sidensjö, lagt ut bilen på blocket, spelat gitarr när Sara spelade piano och sjöng. Jag ringde även runt om en bio-kväll med några vänner. Kvällen avslutades med fiske i Tjäl, men jag fick ingen fisk, men fick napp.
2010: Idag har jag jobbat på Mio. Idag blev jag bjuden på mat av Mattias som tack för att han får åka in på jobbet med mig. Efter jobbet så uppdaterade jag bloggen, redigerade film och redigerade ljudfilen från Dekarsön. 
2009: Idag har jag mixat då det inte fanns någon på plats för att mixa. Efter mötet så fixade jag några skivor på mötet eftersom det kommit in beställningar på det. Jag la även ut budskapet på hemsidan. När jag var klar med det så städade jag på scenen. Efter det så gjorde jag backup cd-skivor från Jan-Juni 2009. Jag satt även upp en hylla med sortimentslåtor som jag köpt för att jag tycker att vi behöver en sån i ljudrummet. Jag får se om personen som har hand om ekonomin godkänner den. Annars får jag stå för den kostnaden. Under tiden som jag gjorde backup-skivor så spelade jag gitarr. När allt var klart så åkte till brorsan som skulle åka och fiska med min far. Jag skjutsade honom hem till Sidensjö eftersom jag skulle spela volleyboll i Sidensjö på kvällen. Han åkte med min far och fiskade. Jag och syrran åkte och spelade volleyboll. När volleybollen var slut så åkte jag tillbaka till mina föräldrars hus för att vänta på brorsan som åkt och fiskat. Till min överaskning så var en av mina andra bröder där då på besök med sin dotter och sin nya tjej som jag inte träffat tidigare. Det var kul att få träffa dem och snacka lite. När de åkte så satt jag å lyssnade på musik på min dator och försökte att hitta något program där man kan lägga in en påminnelse/vecka, så att jag slipper tänka på det själv. Jag tänkte nämligen påminna de som mixar om när det är deras ljudvecka. Före vi åkte och spelade volleyboll så spelade jag gitarr när min lillasyster spelade piano. Vi sjöng och spelade tillsammans. Jag har även kopierat några tidningsbilder till min mamma. Hon ska använda dem till ett album. Jag har dem nu på mitt usb-minne så att jag ska kunna skriva ut dem på fotopapper i min lägenhet. Mamma har inte färg, så det är därför jag har scannat och tagit det till min lägenhet. Nedanför ser du hyllan som jag satt upp i ljudrummet.