06 augusti 2015

Matlagning

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio och efter jobbet lagat mat och hämtat ett paket.

2014
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, letat efter lägenheter och hus. Lägenheter i Jönköping, men även lägenheter och hus här i Örnsköldsvik. Detta då skolan närmar sig, men även för att semestern slutar på söndag. Att hela tiden bolla besluten fram och tillbaka känns stressigt så jag får nog snart ta ett slutgiltigt beslut känns det som. Min lägenhet har jag kvar till slutet av augusti. Hur det blir sen får vi se. Kvällen avslutades med musikerövning.
Hjälp: Idag har jag hjälpt dem att öva på kyrkan för det är lättare att öva tillsammans om så många som möjligt är på plats.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att det var några som bad för mig och min framtid.

2013
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, jobbat på Svedjeholmskyrkan inför New Wine & försökt hitta ett program för att jobba med databaser. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning om det inte räknas att jag klättrade på en kabelstege, vanliga stegar och på ett tak på Svedjeholmskyrkan.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick ordning på ljudkabeln till mixerbordet, så de kan använda 3 monitorer utan att stöta på något problem när de ska koppla in dem. Jag är även tacksam för att jag nu fått reda på att alla ljudtekniker jag skrivit upp på schemat kan mixa de tider jag skrivit upp dem på. 2012: Idag har jag åkt till Sundsvall och handlat på Biltema, Ikea och på Birsta City. Före det så badade jag i smackgrundet. Det var en mycket fin strand tycker jag. En lämplig promenad först och sedan är det bara att njuta av stranden och vädret. När jag frågade vad det var för namn på platsen så sa personerna jag frågade att det kallades smackgrundet, men de brukar bada på naturistbadet, men jag tyckte att den här stranden var fin. Här var det nämligen en vanlig badplats. På kvällen så såg jag på en film i Sidensjö och sedan var det bara att sova.
2011: Uppdaterade bloggens inlägg från augusti.
2010: Idag har jag städat bland ljudgrejerna på Svedjeholmskyrkan och lastat in ljudgrejer till bröllopet. Efter det så åkte jag till Sidensjö och testade ljudet. När jag hade gjort det så hade jag huvudvärk och mådde inte så bra. Det kändes som jag skulle spy. Troligtvis p.g.a. för lite sömn och för lite mat. Idag åt jag frukost, sedan en talrik med kräm och åt sedan inte förren 20:30. Kanske inte det bästa direkt. När jag hade sovit och ätit så tänkte jag jobba med bilen, men det visade sig att jag fått fel bromsbackar, så istället så fyllde jag på luft i däcken.
2009: Idag har jag jobbat vidare med datorn som ska till Svedjeholmskyrkan, jag har även köpt olja till bilen, jobbat på Mio, gått en lunchpromenad, joggat runt Höglandssjön, kopierat dokument från Svedjeholmskyrkan till min dator och skickat ett filmklipp till Benjamin.