02 juni 2015

Församlingsmöte

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet varit på församlingsmöte. 
Hjälp: Idag har jag lånat ut min bil till en arbetskompis på lunchen.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Peter bjöd mig på mat och att han hjälpte mig att mixa ljudet på församlingsmötet. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag och Peter hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att fixa nya lampor som motstånd för att kunna styra lysrören i kyrksalen. 
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Mario bjöd mig på mat. 
2013
Dagbok: Idag har jag varit på gudstjänst, shoppat, lekt med Domino och Noah, spelat piano, spelat gitarr och stämt pianot. Jag har även tränat lite idag. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att lägga ut budskapet på hemsidan, men jag har även hjälpt syrran att ta hand om Domino och Noah en liten stund. Förutom det så hjälpte jag mor och far att stämma pianot de har.
Träning: Idag har jag kört latsdrag, situps och squats.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Simon mixade ljudet.


2012: Idag har jag jobbat på Mio och skapade sedan ett schema hemma. Jag har bl.a. hunnit handla, laga mat, rensat en pärm, sparat en film till dvd, redigerat ljudet på en film, fört över fakturor till datorn, funderat vilka saker som behöver köpas in till ljudavdelningen, gått en promenad, kört bänkpress och uppdaterat bloggen.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, grillat och spelat kubb.
2010: Idag har jag kört killdisk på en hårddisk, cyklat till jobbet, cyklat jag till kyrkan, jobbat på kyrkan och cyklat hem.