19 februari 2015

Hemgruppssamling

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så  åkte jag på hemgruppssamling.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina vänner genom att be för dem, men det är inte jag som gör undren, men jag vet en som jag kan be till.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Peter och Tomas ville följa med till kyrkan och kolla lite på nätverket.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på bön och lovsångskväll.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias och Mario att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med på lovsångskvällen, men även för att jag fick se en inspelningsstudio.
2013
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, köpt två datorskärmar, planerat, uppdaterat bloggen och gjort några sit-ups.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att påminna kunder om varor de ej hämtat, men jag har även hjälpt kunder genom att lasta ut saker de valt att hämta idag.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups.
2012: Idag åkte jag till kyrkan så att den trådlösa handmicken kom på plats och även det andra vi lånat till syrrans bröllop. Efter det så kunde jag sitta och lyssna på sången och dagens predikan för Mikael var där och mixade ljudet. Jag snackade lite med honom före och efter. Vi hade lite funderingar på förbättringar på ljudavdelningen. Efter mötet så hjälpte jag honom att plocka bort utrustningen från cafeterian, men först fikade vi. När vi var färdiga med det så åkte jag hem till lägenheten och åt mat. Därefter packade jag datorn för att kunna hjälpa brorsan att få över några gamla videoklipp till datorn. Före jag åkte dit så köpte jag olja till bilen för att se om det var olja som saknades för att EML lampan skulle sluta lysa, men så var det inte. Som tur var lös den inte hela tiden så jag kunde köra ändå. Jag åkte då och hämtade Joel och Christian och åkte till Sidensjö och fixade några filmklipp till datorn. Jag fick även köra skoter och laga den så att barnen kunde få köra med den. Jag träffade även Sara som kom på besök på kvällen. Extra kul idag var att syrran sa att både hon och Eric tyckte att jag hade fin frisyr på bröllopet och att jag passar i min nya frisyr. På mötet så sa Jenny att hon tyckte att jag hade fina kläder på bröllopet och att jag passade i dem. Då blir man verkligen glad!
2011: Idag har jag städat i köket och lagat våfflor. Efter det så åkte jag till Svedjeholmskyrkan och mixade ljudet. Filmen avslutades med filmen the A-team med Sara och Eric.

2010: Idag har jag lämnat plasma och efter 42 min så hade jag lämnat 800 ml. Jag konstaterade att mina gilla knappar inte används speciellt ofta. Efter att ha lämnat blod så mixade jag ljudet på en konsert på Svedjeholmskyrkan. När jag var klar med det så åkte jag hem och spelade gitarr. Jag skrev en ny låt som jag spelade på min nya spider Jam. Kvällen avslutades med en kill-kväll på Elim. David Fiske berättade för oss om två killar han känner som hade en bil som såg ut som en rosthög. Den gick att köra, men var gammal och inte speciellt vacker. De sökte till ett tv-program som kallas "pimp my ride". Det visade sig att de fick vara med så deras bil gjordes om. De fick dörrar som öppnades uppåt och de fick en ny-lackad bil, nya säten, fälgar, ratt mm. De skulle senare sälja den på tradera hade de tänkt. Eftersom bilen var så påkostad så hade de tänkt sig 500 000 kr, men de fick typ 37 000. Bilen såg fin ut på utsidan, men det var samma gamla motor och dålig styrning. Med den här bilden så förklarade David att det kan vara samma sak för oss människor. Vi kan ha en fin utsida, men hur är det med insidan. När vi hade pratat klart så bad vi för varandra. Sedan spelade vi en pingisturnering.

2009: Min torsdag började med att jag jobbade och när jag sedan slutade för dagen så åkte jag och handlade. Efter det så spelade jag innebandy. Jag brännde även en skiva och fixade lösenord till några webbsidor på projektordatorn. Det gick riktigt bra på innebandyn tycker jag. Nu ska jag lyfta lite hantlar, läsa i bibeln och sedan sova.