23 oktober 2015

Äntligen är alla papper sorterade

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag sorterat inventeringspapper i pärmar och efter det så hjälpte jag till att lägga in godset som vi fått under inventeringen. Efter det så åkte jag hem och städade bort lite saker i lägenheten och jobbade med en mobil som har problem med skärmen. Jag kom in i mobilen via min TV, men jag har inte rätt uppgifter för att komma åt ägarens konto på den. Om jag får de uppgifterna från ägaren så hoppas jag att jag kan rädda bilderna på den.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio. Jag började tidigare och hade tänkt sluta tidigare, men p.g.a allt som skulle göras idag så åkte jag från jobbet vid 19:30 istället för 17. Efter jobbet hade jag tänkt åka på unga vuxna, men det började 19 så jag hoppade över det.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att jobba över.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över paketet som jag hämtade.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mikael genom att byta av honom med mixningen så han kunde åka iväg på jobbet. Jag har även lagt ut budskapet på hemsidan. Jag har även hjälpt Mattias att ta sig till jobbet och Mario hem från jobbet.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam att Mikael kunde mixa i starten så jag kunde åka hem från jobbet, byta kläder och äta mat.

2012: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio och varit på en samling med cellgruppen. På bilden ser du några av mina arbetskamrater.
2011: Idag har jag jobbat med en bärbar dator, skrivit ut några radiomallar, berättat för de som är med i radio om hur jag vill att mallarna används, hjälpt Simon med radiosändningen och städat i ljudrummet.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt till med att ställa in ljudet på Svedjeholmskyrkan, spelat innebandy, efter innebandyn så grattade jag Joel, hjälpte Dan att koppla in digitalboxen, åkte och träffade mina föräldrar.
2009: Idag har jag redigerat radiojinglarna för jag var inte riktigt nöjd med dem. Efter det så har jag jobbat på Mio, grattat Joel, visat Joel olika tips på datorer, varit på Svedjeholmskyrkan och sett på idol.