22 februari 2015

Riggade inför kanal10-veckan

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan. Jag var även med och sjöng. Efter mötet så redigerade jag budskapet och delade det på hemsidan. Jag passade även på att sända det i radio. Lite senare fikade jag och hjälpte till att rigga inför kanal10-veckan. Kvällen avslutades med företagsskolan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att sända radio och dela budskapet på hemsidan. Jag fixade även ljudet till företagsskolan och riggade inför kanal10-veckan.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick hjälp att plocka undan ljudkablar på scenen.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på melodifestivalen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt flera kunder på Mio, men även hjälpt till att dela ut kataloger när melodifestivalen var slut.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med på melodifestivalen.2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, köpt Adobe CS6 Production Premium, vilat och riggat ner från Kanal 10 veckan och riggat inför ljudet på söndag.
Hjälp: Idag har jag hjälpt kunder på Mio och hjälpt Thor-Leif att rigga ner ljudet. Jag hjälpte även oss på Svedjeholmskyrkan genom att rigga ljud inför söndagen.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups, riggat upp och ner ljud, men även lyft möbler på Mio.
2012: Idag har jag jobbat och efter jobbet så spelade jag innebandy. Idag var även min bror från Norge med och spelade. Vi var bara fyra som spelade så vi fick springa mycket.


2011: Idag så har jag jobbat och efter jobbet så var jag på modo-match och de vann med 3-2. Jag var på matchen med cellgruppen.


2010: Idag så har jag sett hockeymatchen mellan Sverige och Finland. Sverige vann med 3-0. Efter det så jobbade jag och efter jobbet så pratade jag med Josef om att det var årsmöte, men det hade han glömt så jag skjutsade honom dit och åkte sedan och jobbade på Svedjeholmskyrkan. När jag var klar på kyrkan så såg jag att Josef hade skickat ett tack-sms för att han fått skjuts till styrelsemötet. 
2009: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan. Det var även en som döpte sig idag och två som gick med i församlingen och nattvard. Före Thomas predikade så fick vi lyssna på några i församlingen som varit på missionsresa. De visade bilder och ett videoklipp, så jag hjälpte då till med att visa det på projektorn. När mötet var slut så sände jag budskapet i radio. Efter det så fikade jag med min lillasyster och packade för innebandyn. Jag och syrran var med och spelade. Efter det så funderade vi på syrrans flytt till Umeå.