14 december 2014

Spelade gitarr

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr och jobbat med ljuset. Jag har även lekt med Domino och Noah, övat julsånger mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att spela gitarr, redigera budskapet, hjälpa till med ljudet och genom att sända budskapet i radio.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att spela.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat och sjungit på unga vuxna. Jag har även varit med och ätit gröt, druckit julmust och ätit bröd med julskinka. Förutom det så har jag uppdaterat några av mina bloggar.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig hem från jobbet och sedan att ta sig till unga vuxna. Jag hjälpte även Anders genom att skjutsa honom till och från unga vuxna.
Träning: Idag har jag gjort några chins på kyrkan. Jag har även kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Anders kunde mixa ljudet så jag kunde vara med och spela på unga vuxna.2012: Idag har jag jobbat på Mio, skickat iväg moderkortet till skrivaren eftersom det var fel på det jag beställt. Jag har även betalat fakturor, kollat post, lagt upp filmklippen på nytt på youtube så nu är det miniatyrbilder på alla klipp. Jag har även lagt upp en skrivare som jag tänker sälja.
2011: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
2010: Idag har jag jobbat på Mio och skickat ut information om gemensamma julklappar (julklappar jag köpt för att andra ska kunna vara med och ge dem tillsammans med mig).
2009: Idag har jag jobbat på Mio, pratat med Anders om några ackord till en låt, pratat med Niclas om ljudutrustningen, gått en promenad till Ica Kvantum och kört bänkpress.