23 november 2014

Grattade mamma

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag och Sara övat lite före de andra musikerna och sångarna, när de kom så övade vi alla tillsammans och sedan började gudstjänsten och då var jag med och spelade och sjöng. Efter mötet så fikade jag med några vänner, jobbade med ljuset och sedan åkte jag och grattade min mor. Förutom det så lekte jag med Domino och Noah. Lite senare försökte jag koppla ihop en router med en annan och det gick bra, men det blev låg hastighet på det trådlösa nätverket så jag får jobba vidare någon annan gång.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att sjunga och spela på Svedjeholmskyrkan.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa vänner och göra lite förändringar på ljuset med Peter.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, varit på unga vuxna och fikat med Mikael och Ronny.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på Mio genom att jobba extra och på unga vuxna genom att hjälpa till att fixa ljudet inför pistvakt.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Simon kunde mixa imorgon. Först sa han att han inte kunde, men när det visade sig att det ingen annan meddelat så visade det sig att han kunde ändå.
2012: Idag har jag julshoppat, grattat min mor, lekt med barnen, snackat med två av mina syskon, hjälpt min far att välja en ny tv, kopplat in den nya tv:n, träffat Anna mm.
2011: Idag har jag uppdaterat bloggen, jobbat på Mio, testat skrivarmoderkortet på skrivaren på jobbet, men det var samma fel på det där. Jag har även spelat innebandy.
2010: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, bytt kläder, städat, fått besök i lägenheten. Vi pratade då om kärlek och jag spelade och sjöng med de andra. Efter det så bjöd jag på fika.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, varit på styrelsemöte med närradion, plockat fram julgardiner mm.