30 mars 2015

Innebandy

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag försökt hjälpa Svedjeholmskyrkan att få ordning på Babs-terminalen.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att spela innebandy.

2014
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet i kyrkan, lagt ut budskapet på hemsidan, installerat en skrivare, gjort lite ändringar i radioprogrammet, fixat beställda skivor, grattat min far, klippt mig, tvättat kläder, spelat gitarr, mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dela budskapet på hemsidan, men även genom att skapa skivor och sända radio. Jag hjälpte även till genom att byta ut en dålig telekabel.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fikade så jag orkade jobba vidare på kyrkan. Jag är även tacksam över att jag fick mat när jag grattade min far. Jag var ju på kyrkan mellan 9:45-18:00 ungefär för att fixa beställda cd-skivor.2013
Dagbok: Idag har jag städat, uppdaterat bloggen, åkt snowboard mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att släppa fram en person i lift-kön.
Träning: Idag har jag tränat genom att åka snowboard.
2012: Idag har jag lämnat plasma. När jag gjorde det så fick jag träffa en av mina tidigare lärare. Vi snackade en del med varandra och efter det så åkte jag hem fixade den tredje och sista accesspunkten. När det var klart så kollade jag på olika datorer eftersom jag länge varit sugen på att köpa en ny dator. Jag var nära ett tag, men då jag fick problem med bilen så gick pengarna till det istället. Jag åkte och kollade på datorer och på multiskrivare, men det blev ingen affär. Efter det så åkte jag hem till min lägenhet och tänkte baka, men jag hade inte allt som skulle behövas så istället började jag att redigera lite film. Efter det så hjälpte jag en granne genom att skjutsa honom till affärer för att kunna köpa verktyg för att sedan kunna laga bilen. Jag köpte även en web-kamera. Nog om det. På kvällen så testade jag olika ljudredigeringsprogram och kom då fram till vilket vi ska använda på kyrkan. Jag var även med på ungdomsmötet och lyssnade på vad ungdomarna delade. Jag tycker att de hade många bra tankar. De berättade om hur viktigt det är med gemenskapen och att man lätt kan bli på dåligt humör om man ej går till kyrkan. Man mår bättre av att vara i kyrkan och av att läsa i bibeln.
2011: Idag har jag jobbat på Mio och när jag slutade jobbet så gick jag på en promenad. Jag handlade även på Lidl för första gången en bra affär för dig som vill spara pengar. Dock har de kanske inte alla varor du behöver, men du kanske kan spara lite på att handla där.
2010: Idag har jag tävttat kläder, jobbat på Mio och varit på musikerövning. Jag kommer ihåg att jag idag blev bjuden på mat av Mattias för att jag skjutsat honom så många gånger.