02 juli 2015

Trasig mobil

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag tagit det lugnt. Jag har köpt fler DV-band att filma med och förutom det så har jag solat och badat i Nyänget med Peter. Jag fick även lämna in min mobil på service då den blev överkörd och sprack i displayen. Det kommer bli 750 kr i självrisk så nu har jag fått låna en S5 mini under tiden som jag väntar på min S5:a. 
Tacksam: Peter bjöd mig på glass efter vi hade badat. 

2014
Dagbok: Idag har jag varit ledig och då har jag passat på att göra saker jag inte hunnit med annars. Som t.ex. att tvätta kläder, städa i lägenheten, jobba med programmering, jogga, laga mat mm. Jag har även uppdaterat min shapelink, mitt instagram och min blogg. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt mig själv att få lite bättre ordning på mina filer på Nasen.
Träning: Idag har jag joggat.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det inte regnade när jag joggade runt Höglandsjön. 
2013
Dagbok: Idag har jag ätit frukost, kört bil från Norge till Sverige, ätit mat, tankat, köpt en förgrening för att kunna ladda flera mobiler i ett och samma uttag, ätit mat, sett på "allsång på skansen" hos Sara & Eric, besökt mor & far och slutligen åkt hem till lägenheten. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Nathalie genom att betala maten och se till så hon kunde komma tidigare till Sverige. 
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att resan gick så bra och att det var så bra väder att köra bil i. 


2012: Idag har jag försökt avsluta prenumerationen på kombi-lotteriet, betalat fakturor, beställt en ny scanner, jobbat på Mio, snackat lite med Hemen, joggat runt Höglandssjön med Peter, gjort några sit-ups och uppdaterat bloggen.
2011: Idag så har jag jobbat med min bil, jag gjorde in och utsida ren. Efter det så spelade jag gitarr och piano och började spela in min nya låt. Jag tog sedan en paus och såg på två filmer med Sara och Eric. Vi såg på The Tourist och Charlie St. Cloud. Efter det så spelade jag in min nya låt, men utan sång.
2010: Idag har jag jobbat vidare med brorsans dator, men jag blev inte klar, så jag åkte på jobbet. Efter jobbet, så jobbade jag vidare med brorsans dator. Efter det så läste jag Mio-utskicket för att kunna rensa bort lite bland tidningarna i köket. Jag läste i olika häften och i ett så stod det att det är viktigt att träna. Om man slutar träna så sackar man efter allt eftersom. Det är samma sak med ekonomin. Om man inte fortsätter träna och anstränga sig så kommer man att sacka efter. Tack vare alla förändringar som gjorts på Mio har det gått riktigt bra. Enligt häftet så har det gått riktigt bra för butiken i Valbo. Trots flytten så har det gått riktigt bra för dem. Kanske kan man säga tack vare flytten, men det har gått bra iallafall. Det var bara lite från den tidningen. Efter det så jobbae jag vidare med Dannes dator, sedan tog jag en liten paus. Jag gick ner till hamnen.
Under tiden som jag gick och lyssnade så hör jag:
-KILLEN I GRÖN TRÖJA.
Jag hade tidigare sett killarna ställa sig framför en bil så att bilen inte kunde åka vidare. Sedan flyttade de på sig. När jag hade gått förbi dem så ropade de:
 -KILLEN I GRÖN TRÖJA. Jag ignorerade dem eftersom jag hade musik i lurarna. De fortsätter att ropa, sedan sparkar de stenar och säger:
-Vi har knivar och kommer mot dig. Jag fortsätter att ignorera dem efersom jag tror på Guds beskydd. Sedan kommer de fram till mig och när jag ser dem så plockar jag ut lurarna.
Då säger de:
-Vi skrämde dig lite va.
 Då sa jag:
 -Jag lyssnade på musiken så jag märkte inte så mycket.
Sedan snackar de vidare, går konstigt och fortsätter dricka.
 Jag snackade med några kompisar på hamnfesten och jag lyssnade lite på gruppen safemode. Efter det så gick jag hem igen. När jag kom hem så la jag över allt från den externa hårddisken. Endast uppdateringarna saknas.
2009: Idag har jag plockat upp det jag köpt på IKEA, redigerat lite av filmen från svensexan, åkt till Lomsjön där jag solade. Sen kom min syster på besök. Hon fick då se att jag igår flyttat om lite i min lägenhet och hon fick se de nya tavlorna som jag köpt och hängt upp. Vi åkte sedan iväg till Prästänget för att spela volleyboll, men det kom så lite folk att det inte blev något spel. Då åkte jag hem och bytte om och gick runt Höglandssjön eller inte runt hela. Jag joggade på vissa ställen, men jag tog mig runt iallafall. Det är ungefär 7 km runt. Det var en riktigt härlig tur. Det kan nog bli fler gånger.