09 augusti 2015

Lagade Svedjeholmskyrkans bas

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr på gudstjänsten och det blev både akustisk och elgitarr. Förutom det så har jag redigerat och lagt ut budskapet på Svedjeholmskyrkans hemsida. Jag har även träffat Domino & Noah i Sidensjö. Lite senare träffade jag även Dan & Åsa. Jag har även lagat Svedjeholmskyrkans bas.

2014
Dagbok: Idag har jag uppdaterat mitt instagramkonto med en hel del bilder. Jag har även läst i bibeln och skickat några mail.
Hjälp: Idag har jag hjälpt några genom att dela bilder så de vet vad jag gjort på min semester.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag nu fått över alla mina mobilbilder till instagram. Inte alla, men de jag tänkt dela på instagram.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, fixat internet i Sidensjö, spelat gitarr och piano. Det blev även lite sång.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till att fixa internet i Sidensjö.
Träning: Idag har jag kört armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att det gick så bra att fixa internet.


2012: Idag har jag varit hemma och skrivit lite i bloggen, sedan har jag köpt lite saker till ljudavdelningen, hjälpt till att testa och koppla in ljudet inför de barnmöten som ska vara i gymnastiksalen. Förutom det så har jag varit med på kvällsmötet.
+Att jag fick en applåd för att jag kom och hjälpte dem med ljudet till barnmötet, att jag fick äta mat på kyrkan efter ledarsamlingen, att jag fick höra att jag hade en fin skjorta idag.
-Att några tyckte att ljudet var för högt, att jag inte fick mixa som jag ville utan endast ändra lite på ljudet när den ansvarige åkte hem, att jag fick höra att trummorna var höga, pianot lågt och en av gitarrerna för låg.
+-Sammanfattningsvis så kan man säga att jag inte mixade riktigt som jag ville för att jag fått instruktioner av den ansvarige. Än en gång så undrade jag vad jag hade för funktion vid mixerbordet.
2011: Idag fick jag ett mail från polisen och i det mailet fanns bilder och frågor. Jag har jobbat på Mio, jobbat vidare med mina inspelningar i Sidensjö mm.
2010: Idag har jag fört över vigselfilmerna från videokameran till datorn. Jag har även uppdaterat bloggen med bibelord. Jag har även lämnat tillbaka bromsklossarna på Mekonomen och då menar jag klossarna som sitter bak. Jag bytte sedan bromsbelägg fram. Det gjorde jag i Sidensjö och fick hjälp av min far. Jag skjutsade även Mattias till jobbet idag.
2009: Idag har jag hämtat Mattias och Emmy som ville åka in med mig till Svedjeholmskyrkan. När vi var framme så var jag med och spelade gitarr och efter mötet så la jag ut budskapet på hemsidan. När jag gjort det så åkte jag till Genesön och var med på gemenskapsdagen. Jag, Johan och Josef åkte på en ring på vattnet, eller inte en ring, men en sak som man kan sitta på och hålla i handtag. Det gick riktigt snabbt i kurvorna. Lite senare så åkte jag i Tomas segelbåt. Det var härligt väder och ganska mycket folk. Sen åkte jag till Sidensjö och spelade volleyboll i By. Vi spelade och efter att ha spelat så var det en del som badade och vi grillade också. Sedan åkte jag hem till föräldrarna en tur och efter det så åkte jag till lägenheten och packade inför en semesterresa.