26 mars 2015

Ny ljuddator

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag kört ut listor på de artiklar vi haft på saldo tidigare, men som vi ej inventerat så idag har vi letat efter artiklar som vi eventuellt kan ha missat att inventera och de fick jag sedan knappa in i systemet. Efter jobbet så åkte jag på hemgruppssamling.
Hjälp: Idag har jag jobbat med den nya dator som vi ska ha vid mixerbordet.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Anders kunde hämta ut den nya datorn. Vi fick en ersättningsmodell för den gamla fanns inte kvar längre.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat gitarr och lyssnat på Stefan Salmonsson. Jag har även spelat piano.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Medani att ta sig till jobbet.
Träning: Idag har jag kört latsdrag och situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Josef mixade ljudet så jag kunde vara med och spela.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat från 8:00-19:00 och efter det så har jag sovit pga huvudvärk. Det kändes ett tag som jag skulle spy, men jag klarade mig från det. När jag sedan vaknade så såg jag att jag fått ett sms av min mor om att jag ska se till att koka vattnet i min lägenhet. Detta pga en vattenläcka.
Hjälp: Idag har jag skjutsat de från Stockholm till Mio-butiken, men jag har även skjutsat Mattias. Förutom det så har jag hjälpt till med inventeringen.
Träning: Idag har jag inte tränat någonting.
2012: Det har idag varit en stressig förmiddag. Det började med att jag åkte till tandläkaren och där fick jag höra att de inte skulle göra något med tanden som de var osäkra på. Detta för att den såg bra ut och ej var mjuk. Dock fick jag reda på att jag måste dra ut två visdomständer för att de jag har kvar inte längre har några tänder att växa emot.
Efter tandläkarbesöket så åkte jag hem och jobbade vidare med accesspunkten och fick den att fungera, men när jag sedan tog med mig den på jobbet så fungerade den inte, men som tur var så hade jag tagit med mig min dator och cli-kabel. Chefen var lite irriterad för att internet saknades på alla datorer, men när jag var klar så var han nog glad. Vi fick använda en dator med nätverkskabel från 10-11:15. När klockan var 11:15 så hade vi internet på två accesspunkter och jag har verkligen lärt mig mer nu. Efter det så kunde vi joba med inventeringen. När jag slutade på jobbet så åkte jag för att se över internet hos brorsan. Det visade sig att han kommer att behöva göra lite förändringar för att få internet att fungear på alla platser. Jag åkte sedan vidare till cellgruppssamlingen i Sidensjö hos syrran. Det var en härlig samling. Efter vi hade läst i bibeln och snackat lite så fikade vi och jag snackade mied Peter om min telefon. Han hur nämligen en likadan nu. Jag såg då att jag inte fått den senaste uppdateringen trots att jag uppdaterat en gång. Kvällen slutade med att jag uppdaterade min mobil med den senaste programvaran. Jag jobbade även vidare med accesspunkten som jag ej fått att fungera. Problemet med den är att jag inte kommer in på rätt sida där man göra alla inställningar, men det ska nog ordna sig. Klockan blev mycket så jag beslutade mig för att sova. Jag fick det trådlösa att fungera, men jag ville lösenordsskydda det. Det får fixas imorgon.
2011: Idag har jag jobbat på Mio. När jag slutade på jobbet så mixade jag ljudet i kyrkan och tog hand om projektorn istället för syrran. När Johannes tog kvällsmötet så passade jag på att äta mat.
2010: Idag har jag lämnat plasma. Dock tog det tid idag, men det blev tillslut 800 ml.
När jag slutade jobbet så åkte jag hem och bytte om. Därefter åkte jag på 3G och det kändes så skönt att slippa mixa ljudet. Jag kunde bara vara där och lyssna och umgås med människor den här gången. Den predikan som Andreas hade handlade om att vi kan få förlåtelse för allt vi gör fel. Det är inget som är för stort för att vi inte ska kunna få förlåtelse för det. Efter det så åkte jag hem och gick och la mig och sov.