24 april 2015

Lovsångskväll

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, städat och jobbat med översikten för ljuset. Jag var även med på lovsångskvällen på Svedjeholmskyrkan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att fixa en översikt över hur man styr lamporna.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att ljusöversikten blev så bra även om jag justerade den lite.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio. Efter jobbet har jag försökt schemalägga backup för databaserna på kyrkans och skolans hemsidor. Jag har även jobbat lite med codecademy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskompisar att ta sig till och från jobbet. Jag har även hjälpt Mio genom att fixa några datorer.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att jobba med datorerna på Mio.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, betalat räkningar och styrketränat.
Hjälp: Idag har jag skjutsat Mario till och från jobbet. Jag har även hjälpt en kund att få rätt säng då det visade sig att leverantören packat med fel ben i en säng. Jag fick även bjuda Mario på mat efter jobbet.
Träning: Idag körde jag bänkpress med 71,4 kg.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, fixat inställningarna till Mats nya router, grattat Eric på födelsedagen och kopplat in det nya adsl-modemet hos mor och far.
2011: Idag har jag mixat ljudet i kyrkan och sänt budskapet i radio och lagt ut det på hemsidan. Efter det så spelade jag och sjöng i Sidensjö.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, lämnat tillbaka Johannas dator som jag fixat, spelat innebandy med KRIK, lyssnat på Jonas, fikat med Calle och klippt ihop filmklippen med Jonas.