27 mars 2015

Monterade in ett rack i elcentralen

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio istället för Christoffer. Efter jobbet har jag, Peter och Tomas jobbat vidare med nätverket på Svedjeholmskyrkan och försökt få ordning på Babs-terminalen.
Hjälp: Idag har vi hjälpt Svedjeholmskyrkan och Broskolan genom att jobba med nätverket.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att få över en nätverkskabel till en annan plats.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på kvällsmötet med Stefan Salmonsson.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mikael genom att byta med honom när han skulle åka till jobbet. Jag har även lagt ut budskapet på Svedjeholmskyrkans hemsida.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att 4 av våra 5 lager är färdiginventerade.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, skapat lite anteckningar så jag ska klara av nästa inventering mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt de från Stockholm att ta sig till och från Mio. Jag har även påbörjat en ny mall som jag tänker göra.
Träning: Det blev ingen träning idag heller.
2012: Idag har jag tvättat kläder och under tiden som jag väntade på det så jobbade jag vidare med accesspunkten, men jag fick inte ordning på det som jag ville. Det fick därför vänta tills efter jobbet. När jag hade slutat jobbet och hade kommit hem så jobbade jag vidare med accesspunkten och sent så lyckades jag lägga in nya firmware-filer via cli-kabeln. Det känns så bra nu när jag kan logga in i accesspunktn Nu är det daxs att sova. Sov gott och ha en fortsatt trevlig vecka.
2011: Idag har jag installerat win 7 och office 2010 på min bärbara dator. Jag har även jobbat istället för chefen så han kunde åka och sjunga.
2010: Idag har jag jobbat, spelat innebandy med KRIK, släckt lyset i lägenheten och varit på EFS i Gullänget och lyssnat på Emil och Olov när de spelad och sjöng. Även där släcktes lyset och de använde istället ljus. När de hade spelat klart så hjälpte jag till att plocka bort och sedan så hjälpte jag till med att bära ut utrustningen till bilen. Jag fick då höra att jag är en "klippa". Jag har hört det flera gånger, men det är alltid lika roligt att få höra att människor uppskattar det jag gör. Jag lämnade även skivan till Olov. Det var en dvd-skiva med lite klipp från Swedbank Arena när de spelade där. Nu heter den Fjällräven Center. Jag lämnade även telefonnumret till Jenny, så nu kommer jag att få utskick framöver om när de spelar och sjunger.
2009: Idag har jag klippt ihop andakterna och sparat dem i wav-format. Jag har även jobbat på Mio. Jag hämtade ett paket från Thomann med beställda saker till kyrkan. Efter jobbet så åkte jag till fredax och sjöng kareoke. Jag å syrran spelade å sjöng tillsammans med de andra som var på fredax. Efter det så åkte jag hem till föräldrarna å snackade lite med dem.