29 augusti 2015

Datorbackup och ominstallation med backup

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat vidare med datorn. Jag skulle skapa en backup på datorn, men när jag sedan skulle testa det så fick jag först inte igång datorn, men lyckades tillslut. Dock var det en hel del uppdateringar som skulle installeras så även den här dagen var räddad. Jag var även på besök hos Roland och vi pratade lite om ett dokument han skrivit, men inte bara det. De bjöd på god rödvinbärspaj och vi fick samtala om en hel del saker. Efter det så gick jag en kvällspromenad och kollade vad de gjorde på barnens dag. 

2014
Dagbok: Idag har jag funderat vad jag ska lasta i lastbilen. När jag sedan fick hjälp så lastade vi in de stora möblerna och efter det så lastade jag i lite mer. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario genom att låta honom ta lastbilen hem så han kunde skjutsa hem några arbetskompisar på Mio. 
Träning: Idag blev det ingen speciell träning. 
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Sara & Eric hjälpte mig att lasta lite möbler i lastbilen. Jag är även tacksam över hjälpen från mor & far. 

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, ätit mat med Mario efter jobbet, skruvat i en dator för att rengöra och rensat bort toolbars. Förutom det så har jag kollat lite på idol och uppdaterat bloggar. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mats att ta sig till platsen där han lämnat in sin bil på service. Jag har även bjudit Christoffer på lunch. 
Träning: Idag har jag kört situps och armhävningar. 
Tacksam: Idag är jag tacksam för att det gick så bra att rengöra datorn. Jag är även tacksam för att Mario bjöd mig på mat efter jobbet.

2012: Idag har jag jobbat på Mio, gjort sit-ups, handlat, postat brev, lagat mat, jobbat vidare med sommarmattekursen, uppdaterat bloggen mm.
2011: Idag har jag hjälpt syrran med datorn, jobbat på Mio och spelat innebandy.
2010: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, fixade några beställda skivor, köpte in lite grejer till ljudavdelningen, kollade på käglorna vid hamnen, ätit mat med Sara och Eric på målet, hälsat på mina föräldrar i Sidensjö. Jag jobbade vidare med mina egna låtar och spelade även lite med syrran.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med hemsidan, fått reda på att jag ska mixa imorgon mm.