10 mars 2015

Bönesamling

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag varit på Svedjeholmskyrkan på bönesamling.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet och visa text via projektorn.
Tacksam: Idag är jag tacksam för de ord som talades ut till mig.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias, Mario & Medani att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick igång spelaren i bilen. Det är en enhet som jag använder för att spela musik via mobilen när jag kör bil.

2013
Dagbok: Idag har jag hjälpt till i kyrkan genom att fixa beställda skivor, lagt ut budskapet på hemsidan, sändt radio, mixat ljudet mm. Jag har även hjälpt Hemen att sätta lösenord på sin router. Förutom det så har jag hjälpt min bror att få över några filer från sin gamla hårddisk till en extern hårddisk. Jag har även åkt längdskidor, besökt mina föräldrar, spelat gitarr, spelat piano och sjungit.
Hjälp:  Idag har jag hjälpt till i kyrkan genom att fixa beställda skivor, lagt ut budskapet på hemsidan, sändt radio, mixat ljudet mm. Jag har även hjälpt Hemen att sätta lösenord på sin router. Förutom det så har jag hjälpt min bror att få över några filer från sin gamla hårddisk till en extern hårddisk.
Jag måste även säga att jag fick hjälp idag för det var en i församlingen som gav mig fika när jag jobbade med skivbeställningarna. Det uppskattades verkligen! Jag fikade inte för att jag kände att jag inte hade tid med det, men när jag fick det till min plats så tackade jag inte nej.
Träning: Idag har jag åkt längdskidor. Det blev totalt lite mer än en mil idag.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy med KRIK och förberett inför hemgruppen som ska komma på besök på måndag.
2010: Idag fick jag ta med mig tvätten till Sidensjö pga. att någon lämnat kvar tvätten på min bokade tid. Mor och far var i fjällen så jag hämtade posten åt dem och tog in den till deras hus.
2009: Idag har jag tvättat kläder, jobbat, varit på musikerövning, gått en promenad och läst i bibeln.