11 maj 2015

Innebandy

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet spelat innebandy.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort några armhävningar.

2014
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan och jag passade även på att sjunga lite. Efter mötet så fikade jag och efter det så fick jag en försenad present. Jag övade sedan lite gitarr i kyrkan och fick sedan åka till Mats och Susanne som bjöd på god mat. Förutom det så fick jag träffa mina vänner. Vi spelade spel och sjöng tillsammans. Efter det så åkte jag hem och uppdaterade bloggen som du ser.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att lägga ut budskapet på hemsidan. Jag skjutsade även hem Jean, men skjutsade honom till affären först.
Träning: Idag har jag kört träningshjulet och kört hantellyft.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev bjuden på fika och mat, men även tacksam över att Josef mixade så jag kunde vara med och spela gitarr.
Uppmuntran: Jag kommer inte ihåg exakt vad alla sa, men jag har fått höra att jag är duktig på att spela gitarr och att jag är duktig på att sjunga. Det är alltid kul med uppmuntran och jag försöker att uppmuntra andra också.

2013
Dagbok: Idag har jag skrivit i bloggen, köpt en present till Noah, varit hos Eveline med några kompisar, jobbat med budskapen på hemsidan mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Sara & Eric genom att köpa en present till Noah som är från oss. Jag hjälpte även till med att göra sallad hos Eveline.
Träning: Idag har jag kört plankan i 2 min och kört hantellyft.


2012: Idag har jag varit hos tandläkaren, jobbat lite med bloggen, vilat, hjälpt min far att ställa in
parabolen så att han får bra signal, kopplat in de nya boxarna och lagt upp en favoritlista till honom.
2011:  Idag har jag jobbat på Mio, mixat ett möte med Stefan Salmonsson, lagt ut budskapet på
hemsidan, jag bytte lysröret till en bärbar dators skärm och fixade så den gick att använda.
2010:  Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, spelat minigolf med hemgruppen, fikat på UH med hemgruppen, jobbat med en bärbar dator, dock saknas en skiva till operativsystenet,
2009: Idag har jag jobbat på Mio, varit på motionsgympa på kyrkan, jobbat med ljuset på kyrkan mm.