18 september 2015

Inventeringsmall

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag jobbat med en inventeringsmall till jobbet. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet varit på en ledarsamling på Svedjeholmskyrkan. Jag har även idag jobbat vidare med att rädda filer från Saras externa hårddisk. Jag har även fört över bilder från mobilen till datorn.
Hjälp: Idag har jag hjälpt en kund genom att lämna reservdelar i en av Mios släpvagnar efter jobbet.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att mobilen fungerat bättre nu när jag fört över bilderna till datorn.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio & sovit p.g.a. kraftig huvudvärk. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet. Jag har även hjälpt Mario genom att skjutsa tillbaka honom till jobbet så han fick hämta sin mobil. 
Träning: Idag blev det ingen träning p.g.a. min huvudvärk.
Tacksam: Jag är tacksam för att jag orkade med hela arbetsdagen trots min huvudvärk. 
2012: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio och jobbat med sommarmatten.
2011: Idag har jag spelat gitarr på Pingstkyrkan, varit på ett församlingsmöte, hjälpt Magnus med felsökningen då han endast fick ljud på en del videoband han filmat. Det visade sig vara en kabel som åkt ut på baksidan av datorn. Jag hjälpte även Eric med att hitta rätt drivrutiner till en skrivare. Jag har även varit i Sidensjö och träffat Domino. Noah hade feber. Efter det så spelade jag in några av mina låtar, så nu har jag en del att jobba med. Jag såg även på idol med Sara och Eric. 
2010: Idag har jag riggat inför en tv-inspelning. Efter det så hade jag soundcheck, sedan filmades det under tiden som jag mixade. De som var med på inspelningen var flera musiker och de sa till mig att det var det bästa ljud de haft någon gång. Jag sa till dem att de var jätteduktiga på att spela och sjunga för de var de. Efter det så lagade jag mat och spelade innebandy med KRIK. Jag har även redigerat ett kortare klipp från ett bröllop. Efter det så spelade jag en del gitarr för att testa mina olika gitarrljud.
2009: Idag har jag köpt nya jeans, blivit klippt hos en frisör, riggat för 3G samt ätit mat med Håkan och Anders. Därefter riggade vi det som var kvar.

Fot

Inga kommentarer:

Varför har Gud gett oss fri vilja?

Inga kommentarer:

Rikta in dig på realistiska, relevanta och givande mål

Inga kommentarer:
STRESSA MINDRE:

Till att börja med så kommer några frågor att fundera på.
1. Vem har kontrollen i ditt liv?
2. Vad försöker du kontrollera som inte går att kontrollera?
3. Vad kan du kontrollera?
4. Vad kontrollerar dig?
5. Vilka omöjliga krav ställer du på dig själv (att vara perfekt, aldrig begå misstag)?
6. Fundera över några tillfällen då du blivit väldigt upprörd av en person eller av en händelse. Skriv ner och ranka dem.
7. Blev du upprörd därför att du hade en perfektionistisk förväntan?Nu är jag på kapitel 4 som heter Rikta in dig på realistiska, relevanta och givande mål.
En mamma med 5 barn får en dag alzheimers sjukdom och då väljer ett av barnen att hjälpa mamman så att hon ska slippa vara på hemmet, men det går inte eftersom dottern blir stressad och trött av allt som händer. Dottern som tänkt ta hand om sin mor blev varnad för vad som skulle kunna hända och hon blev därför tipsad om att ta hjälp av övriga syskon. När hon tog upp problemet så ville de hjälpa till, men de trodde inte att hon behövde hjälp före hon tog upp det eftersom hon aldrig frågade om hjälp.