02 september 2015

Samling för lovsångare & musiker

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet var jag på en samling för lovsångare & musiker.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, packat upp saker i lägenheten och startat upp min stationära dator med en trådlös usb-sticka.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Sara genom att skjutsa hem henne från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag hittade en trådlös usb-sticka.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mitt lag genom att göra några mål. Förhoppningsvis har jag även hjälpt Peter genom att ge honom en pizza. Jag har även hjälpt Mario att ta sig hem från jobbet genom att låna ut min bil till honom.
Träning: Idag har jag kört armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag kunde åka hem med Peter så jag kunde åka direkt till innebandyn när jag slutade jobbet.

2012: Idag har jag varit på kyrkan för att se om jag och Anders lyckats med jobbet vi gjorde förra veckan. Det var Mikael som mixade och det mesta gick bra, men några saker fick jag fixa till. Jag passade även på att städa i ljudrummet och lagade en trasig tele-kabel. När mötet var slut så la jag ut budskapet på hemsidan. När jag fixat det så snackade jag lite med David och Mikael. Sedan åkte jag till Sidensjö och jobbade vidare med sommarmatten. Jag fick då även träffa mor och far och de bjöd på mat. Det var fisken som jag fiskat upp och gett till dem. Efter det så åkte jag hem och jobbade lite med min bärbara dator och sedan var det bara att sova.
2011: Idag har jag lämnat plasma, lämnat tillbaka datorn till min syster, lämnat CV till olika företag och varit på ett möte i Umeå bibelcenter. Jag åkte med Sara och Eric till mötet. Efter mötet så snackade jag med Anders och några andra.
2010: Idag har jag jobbat med en dator med virus. Jag kopierade först över viktiga filer till en extern hårddisk för att sedan kunna jobba vidare med den.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, varit på grillkväll med de som spelar innebandy. Det var för att planera hur vi ska fortsätta och för att ha det trevligt tillsammans.