28 september 2015

Innebandy

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag lämnat in bilen på reparation, men jag har även jobbat på Mio och spelat innebandy. 

2014
Dagbok: Idag har jag stängt av väckaren flera gånger för att senare vakna utan larm. När jag då vaknade så tog jag på mig kläder, åt en frukt och drack lite vatten. Efter det så var det bara att sätta sig i bilen och åka till Svedjeholmskyrkan. När jag var där så spelade jag gitarr. Jag passade även på att sjunga lite idag. Efter mötet så fikade jag och la ut budskapet på hemsidan. Jag åkte sedan till mor & far. Sedan avslutade jag kvällen med bibelskola på Svedjeholmskyrkan. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att spela gitarr och dela ut budskapet på hemsidan.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Mikael mixade så jag kunde få vara med och spela gitarr. 


2013
Dagbok: Idag vaknade jag med att jag hade ont i ryggen. Idag har jag bytt strängar på en gitarr. Putsat upp två gitarrer och försökt stämma cajun-trumman. Förutom det så har jag spelat på Unga Vuxna-samlingen.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt till i lovsången när jag spelade. Förutom det så hjälpte jag till med att förbereda maten.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Anders hjälpte till med mixningen. Jag är även tacksam för att jag fick vara med och spela på unga vuxna.
2012: Idag har jag hittat felet på telefonen. Jag trodde att jag skulle behöva lämna in den på service igen, men det var en app som skapat problemen på den så nu har jag ändrat inställningarna i den. Förutom det så har jag köpt presenter som jag ska skicka med posten, köpt näsdukar, köpt halstabletter och sedan varit hemma i lägenheten. När jag var i lägenheten så lagade jag mat, sov, jobbade med sommarmatte och pratade i telefon. Jag kan berätta att ett av telefonsamtalen var att testa så att telefonen fungerade bra, ett annat var för att de undrade om jag skulle komma och besöka dem i Sidensjö, ett annat för att de undrade vad det var för lösenord på ljuddatorn, ett annat för att de ej fick ljud i talmickarna. Det bästa med telefonsamtalen var att man kände att det var många som saknade mig och att jag kunde hjälpa de som hade ljudproblem.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och testat tumblr.
2010: Idag fick jag skrapa rutorna på bilen före jag åkte och jobbade på Mio. Jag har även varit på cellgruppssamling hos Eveline och Josefin. Efter det så åkte jag till Sidensjö och tvättade mina kläder, gjorde sit-ups och såg på idol.
2009: Idag har jag jobbat med Anders dator, jobbat på Mio, grattat Sanna, köpt jultidningar och bytt en lampa i min bil.