27 februari 2015

Riggade ner ljudet när kanal10-veckan avslutades

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, skruvat i bilen och jobbat på Svedjeholmskyrkan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på Svedjeholmskyrkan genom att hjälpa till med mixningen och genom att plocka undan på scenen och genom att byta batterier mm. Framförallt så hjälpte jag till genom att rigga ner när kanal10-veckan var slut.
Tacksam: Idag är jag tacksam över alla som hjälpte till att rigga ner.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och idag blev det övertid pga att det var problem med ett kvitto och dagsavslutet. När jag kom hem så tvättade jag den tvätt som inte gick att tvätta igår pga problemet med tvättmaskinen. Jag har även skruvat i en dator för att rensa bort skräp.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mats genom att hjälpa honom med dagsavslutet, men jag har även hjälpt honom genom att fixa datorn som hans son äger.
Träning: Idag har jag kört hantellyft och latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag äntligen fått mina kläder tvättade, men även tacksam över att jag lyckades hitta skräp att rensa bort ur datorn.
2013
Dagbok: Idag har jag tagit ledigt från jobbet för att redigera filmen från svensexan. Jag har redigerat nästan hela dagen. Det är endast när jag lagade mat, hjälpte brorsan med datorn, bakade och åt mat som jag ej redigerade. Dock blev jag ändå inte klar så det blir nog en hel del jobb med detta imorgon också.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mig själv med redigeringen inför bröllopet, men jag har även hjälpt min bror med datorn och skickat över några dokument som jag sparat på min externa hårddisk från datorn de har problem med.
2012: Idag har jag kört bilen till Lindholms bil då jag igår hade en lampa som lös. Det visade sig att bilen varnat för luftmassemätaren, men nu gör den inte längre det och förhoppningsvis var det bara något tillfälligt. Nog om det. Efter det så har jag jobbat på Mio och varit på cellgruppssamling. När jag kom hem så gick jag en kurs som man går via internet. Det är något nytt som Mio har börjat med.
2011: Idag tog jag sovmorgon då jag ej var ansvarig för ljudet. Jag kunde därför skjutsa in Jack till mötet. Efter mötet så klippte jag ihop budskapet och sände det i radio. Jag brände även in det på några cd-skivor. Efter det så åkte jag till Sidensjö och där åkte jag skidor. Jag la även ut budskapet på hemsidan och några saker på tradera. Bl.a. den här datorn som jag köpte för att kunna hjälpa en kompis att få ordning på det trådlösa nätverkskortet på datorn, men istället löstes det med en usb-sticka så jag sålde den här datorn. Den dator som jag fixade åt kompisen har jag köpt nu 2012.

2010: Idag så skjutsade jag in Monika till jobbet. Hon jobbar extra på Mio ibland. När jag hade slutat på jobbet så åkte jag och hjälpte Josef att mixa ljudet och idag var Göran Skytte på besök.