13 maj 2015

Bra ljud!

Inga kommentarer:2010: Idag fick jag höra att det var bra ljud. Det fick jag höra av två ljudtekniker, då blir man verkligen glad! Efter mötet så höll jag på att städa på scenen och då fick jag höra av en medlem i församlingen:
-Vad konstigt att ingen tjej har valt dig. Det finns inte många som är som du, men det kanske är för att du inte visat dig så mycket för dem.
Det var även en annan där som sa:
-Ja, David han är duktig han! Man kan lita på honom.

Musikerövning

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet varit på musikerövning. Vi har börjat använda en Google-kalender så jag berättade om den och hur den fungerar för de som var med på övningen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan geonom att berätta hur Google-kalender fungerar. Jag skjutsade även hem en arbetskompis. 
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev bjuden på mat.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på hemgruppssamling.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater att ta sig till och från jobbet genom att skjutsa dem.
Träning: Idag har jag kört latsdrag och träningshjulet.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Johan kände värme när jag bad för honom. Jag bad för handleden och han undrade vad jag gjorde och jag bara bad, men jag känner en som kan göra under och jag hoppas att jag får fler bönesvar också. 
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, tränat och jobbat vidare med mallar till jobbet. 
Hjälp: Idag har jag lånat ut bilen så Mario kunde åka på gymmet och sedan åka hem.
Tacksam: Idag har jag kört plankan i 2 min, spelat innebandy, gjort armhävningar och situps.


2012: Idag har jag städat i ljudrummet, ledat ljudredigeringsprogram, hjälpt ljudteknikern, fixat budskapet till hemsidan, fixat budskapet till cd-skivor och sänt det i radio. Förutom det så har jag städat i bilen, spelat bingolotto och skruvat i min fars tv då den fortfarande inte fungerar exakt som den ska.
2011: Idag har jag lämnat plasma, mixat ljudet på broskolans musikal och den predikan som var. Efter det så la jag ut budskapet på hemsidan och plockade fram utrustning inför torgmötet.
2010: Idag har jag städat i lägenheten, cyklat till jobbet, jobbat på Mio och cyklat hem. Efter det så åkte jag till Sidensjö och hämtade min miniräknare. Jag räknade även lite matte där. När jag sedan kom hem så bytte jag gardiner i vardagsrummet.