24 mars 2015

Tränade på 1Life

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så åkte jag på 1Life och tränade. Jag har även hämtat ut ett paket idag.
Träning: Idag har jag tränat på 1Life.


2014
Dagbok: Idag har jag startat inventeringen, spelat innebandy, lämnat gitarren på kyrkan mm.
Hjälp: Idag hjälpte jag mina arbetskamrater genom att märka upp några artiklar som ligger på andra lagerställen för att vi ska undvika att dubbelinventera. Jag pratade även med dem om olika saker som vi bör tänka på under inventeringen. Jag bjöd även tre av mina arbetskamrater på mat.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Jag är så tacksam för all hjälp under inventeringen! Det känns bra att vi är så många och att det är personal som jag känner att vi kan lita på. Jag hoppas att inventeringen går snabbt den här gången.2013
Dagbok: Idag har jag åkt till kyrkan och hjälpt syrran med ett filmklipp på projektorn. Jag la även ut budskapet på hemsidan, träffade kompisar och åkte skidor. Det bästa med dagen var att Anders mixade, redigerade och fixade för radiosändningen. Efter det så fick jag äta mat med Anders och Sandra. Lite senare åkte jag till Själevads kyrka. När konserten var slut där så åkte jag till Sidensjö. Jag satt å snackade lite med mor och far. Efter det så åkte jag skidor, men kvällen avslutades med gitarr och piano.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Anders genom att gå upp och kolla varför det ej var ljud i gitarren. Förutom det så hjälpte jag syrran med ett filmklipp som skulle visas på projektorn. Jag hjälpte även till med att hacka gurka och tomater när jag var hos Anders och Sandra.
Träning: Idag har jag åkt skidor och lyft hantlar.
2012: Idag har jag jobbat på Mio och redigerat film från syrrans bröllop. Redigeringen fortsätter mest troligt imorgon. Du glömmer väl inte att ändra klockan. När jag slutade på jobbet så försökte jag ändra den trådlösa accesspunkten för att kunna logga in med både, mobil, dator och ipad, men det visade sig att då jag kunde logga in med mobilen så ville inte datorerna fungera. Jag testade olika inställningar och efter ett tag så uppdaterade jag firmware i den, men det blev inte bättre. Jag ville därför använda reset-knappen och när jag hade gjort det så kunde jag inte ansluta till den. Snacka om att jag ångrade vad jag hade gjort med tanke på att jag vet att vi är i behov av internet på jobbet hela tiden. Jag tänkte därför flytta en av de 3 vi har till lagret för att kunna använda den under inventeringen, men jag upptäkte då att även den slutat fungera. Jag tog därför med mig en hem för att felsöka, men först försäkrade jag mig om att den jag ej testat fungerade och det gjorde den. Det var den som är närmast kassan. Som tur var så fungerade den. Dock gick inte mina försök enligt planerna hemma så tillslut så beslutade jag mig för att sova så jag skulle orka upp på morgonen och testa den på jobbet och prata med it-supporten.
2011: Idag har jag jobbat på Mio och varit på musikerövning.
2010: Idag ringde jag min mor och hon fick hjälpa mig att flytta ljudkabeln på kyrkan så att radiosändningen sändes. Josef hade nämligen glömt att göra det efter förbönsprogrammet. Förutom det så har jag jobbat på Mio och spelat innebandy. På kvällen så läste jag om våldtäkten som var på Bjästaskolan. Jag förstår inte att det kunde ske där utan att någon stoppade det.
2009: Idag har jag tvättat kläder, handlat, jobbat på Mio och varit på musikerövning.