18 augusti 2015

Tränade på 1Life

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet tränat på 1Life. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och städat i lägenheten. Jag lagade några sprickor i dörramarna och städade på balkongen. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att fixa ramarna som sitter runt dörrarna. 

2013
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, testat adaptrarna jag fixat, jobbat med Broskolans hemsida mm. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att fixa några beställda cd-skivor. Jag har även hjälpt Broskolan genom att jobba med deras hemsida. 
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag kom på några nya saker när jag jobbade med Broskolans hemsida. 

2012: Idag har jag jobbat med mina datorer. En har jag installerat om operativsystemet på, en annan har jag uppgraderat operativsystemet på, en annan jobbat med bios och min nya har jag också jobbat med. Jag installerade videoredigeringsprogrammet på den och testade det. Efter det solade och badade jag, sedan gjorde jag en god sallad. Jag fixade även en Noorton Ghost fil på datorn som jag installerade om operativsystemet på.
2011: Idag har jag jobbat med 3 datorer. Jag hjälpte Tomas att få ljudet på datorn på jobbet, fixade Jans dator som hade problem med det trådlösa nätverket och en annan dator som jag installerade antivirus, open office och ccleaner på. Jag flyttade även över några filer från den datorn till en annan. Jag försökte även fixa trådlöst internet på en av de andra datorerna, men sim-kortet saknades så jag gjorde allt jag kunde göra och sedan får den testas när sim-kortet finns. En av datorerna hade även haft problem med utskrifter så jag tog bort de som stod i skrivarkön. Kanske var det någon fil som låst alla utskrifter.
2010: Idag har jag skickat några presenter, en cd-skiva och dokument för urvalsveckan. Jag har även jobbat på Mio, köpt en pc-kabel till mobilteleronen, promenerat och styrketränat. Jag skickade sedan några dokument från min externa hårddisk till Sannahs dator.
2009: Idag har jag tvättat kläder, postat ett paket, jobbat på Mio, gått en promenad, spelat gitarr, kört bänkpress, sparat MWS konserten på en DVD mm.