21 september 2015

Easy Worship fungerar igen!

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag fortsatt felsöka Easy Worship databasen och äntligen fått ordning på den. Jag och Peter jobbade även lite med nätverket och efter det spelade vi innebandy.

2014
Dagbok: Idag har jag bytt ip-nummer på en skrivare på Mio eftersom det visade sig att jag lyckats välja samma ip-nummer som kvittoskrivaren, så efter bytet så kommer utskrifterna att fungera utan problem när det gäller ip-nummer.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Jerry genom att hjälpa honom att mixa ljudet på Svedjeholmskyrkan. Jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dela budskapet på hemsidan och genom att sända det i radio.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Jerry mixade så jag kunde fixa skrivarna på Mio före jag åkte på Svedjeholmskyrkan.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på bio med mina vänner. Vi såg på White house down.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till jobbet och jag har även hjälpt mina vänner genom att bjuda dem på fika före vi gick på bio. Jag har även lyckats fixa så att mailen fungerar på Broskolans hemsida.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick fika och snacka med mina vänner, men även för att jag fick gå på bio med dem.2012: Idag har jag jobbat på Mio, fixat brevet som ska skickas till transportstyrelsen, scannat några dokument, betalat räkningar, redigerat film och gjort andra saker för att hinna ikapp.
2011: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
2010: Idag har jag tvättat kläder, städat i lägenhetsförrådet, jobbat på Mio, varit på tacokväll med cellgruppen. Efter det så såg jag på idol och styrketränade.
2009: Idag har jag jobbat med innebandylistan, jobbat på Mio, ringt om kortet till innebandyn, jobbat på Mio, spelat in morgonandakter med Jessica och valde låtar till morgonandakterna.