04 juni 2015

Hemgruppssamling

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet varit på hemgruppssamling.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att få ut texten på rätt sätt när han skulle skriva ut ett häfte. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på musikerövning.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater att ta sig till och från jobbet. På musikerövningen så hoppas jag att jag hjälpte till med några tips i en låt som Debora har skrivit.
Träning: Idag har jag gått en promenad.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick spela och öva med de som var med på samlingen. 
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på cellgruppsamling.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario på leveranserna, men jag har även hjälpt till på cellgruppen genom att dela några bibelord, tankar, böner och sånger med de andra.
Träning: Idag blev det ingen träning
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Mario följde med mig på leveranserna, men även tacksam för att jag har mina vänner.


2012: Idag har jag jobbat på Mio och när jag slutade på Mio så lyssnade jag på Esteternas konsert "så mycket bättre". När den var slut så åkte jag hem och jobbade vidare med att ta ut rätt akord till låten som jag även övade på. När jag hade övat ett tag så gick jag en promenad och sedan har jag uppdaterat bloggen.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, lagat mat och på kvällen var jag på ett härligt ungdomsmöte på Elim. Efter mötet så lekte vi lekar, fikade, spelade och sjöng tillsammans.
2010: Idag har jag jobbat med min stationära dator. Jag har flyttat filer från den externa hårddisken till min stationära. Efter det så åkte jag till Mio och jobbade. När jag slutade jobbet så åkte jag och planerade inför ett bröllop.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, ändrat eq-inställningen på kyrkan, spelat innebandy och skickade ut information om sommaraktiviteter.