19 juni 2015

Midsommar i Gala

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag tvättat bilen, klippt håret & firat midsommar i Gala med mina vänner.
Hjälp: Idag har jag bjudit på en del smått och gott som vi köpte in dagen till ära.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, ätit mat med Mario, fixat lite bättre ordning på filerna jag skapat till Svedjeholmskyrkan och redigerat film.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater att ta sig till och från jobbet. Jag har även bjudit Mario på mat.
Träning: Idag har jag cyklat på träningscykeln.
Tacksam: Idag är jag tacksam för den goda tårtan som Tomas bjöd på.
2013
Dagbok: Idag har jag plockat undan lite i lägenheten, jobbat med lite Mio-projekt som jag kunde jobba med hemifrån, sett på sändningar från Kanal10, varit på geocaching-runda, planerat inför New Wine och funderat på inköp till Svedjeholmskyrkan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio med några saker genom att jobba hemifrån.
Träning: Var med på en geocaching-runda.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag klarade av att vara med på geocaching trots huvudvärk, men tack vare skjuts av Peter, en alvedon, vatten och bön, så gick det bra!


2012: Idag har jag jobbat på Mio. På lunchen så åkte jag på Matcompaniet och åt mat med Carina och Eveline. Efter jobbet så har jag fört över fakturor till datorn och kopierat filer från en bärbar dators hårddisk till en extern hårddisk. Detta för att kunna fixa datorn som jag jobbar med. Jag har även kört lite bänkpress.
2011: Idag har jag varit på kyrkan och mixat för en som inte hade möjlighet att mixa idag. Idag var det ungdomarna som spelade och sjöng.
2010: Idag har jag jobbat på Mio och hjälpt syrran att flytta hem till föräldrarna.