24 juli 2015

Redigeringen fortsätter

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat vidare med redigeringen av filmerna från Eveline & Stefans bröllop.

2014
Dagbok: Idag har jag tömt lägenheten på lite saker, men även träffat min bror med familj. Nu har de äntligen kommit på besök från Norge. Vi passade på att ta ett bad på kvällen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mor & far genom att slänga lite skräp, fixa några varma mackor och vattna blommor hos Sara & Eric.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa min bror med familj.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, kollat på fotbollen, skrivit ett inlägg om olika sätt att blogga på i en av mina andra bloggar, tränat mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias genom att skjutsa honom till och från jobbet, men även genom att frakta hem två stolar åt honom.
Träning: Idag har jag kört armhävningar och situps. Det blev även en promenad idag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick ordning på inlägget om olika hemsidor för bloggar.
2012: Idag har jag jobbat med mina bärbara datorer. Jag har kollat vad som behövs för att de ska bli lite bättre och lämpliga för att kunna säljas. Jag får se om jag beställer allt jag lagt till på önskelistan, men förutom det så fortsatte jag att överklocka min dator, men tyvärr så blev något fel så nu får jag inte upp bios, men datorn kommer fortfarande in i windows så jag kan använda den fortfarande. Man ska vara försiktig när man överklockar en dator. Nog om det. På kvällen så spelade jag volleyboll med några kompisar och tänkte bjuda på korv när vi spelat klart, men det blev inget av det, så jag har sparat det tills nästa tillfälle. Förutom det så gjorde jag några armhävningar efteråt, men blev nedtryckt så det blev mer krävande, men det var bra träning. Något bad blev det inte för mig, men det regnade när jag skulle åka hem.
2011: Idag har jag mixat ljudet istället för Johannes. Jag fick då testa min nya EQ-inställning på kyrkan. Idag så var André & Marlene på besök och de var med å spelade och sjöng. De hade även med sig två trevliga vänner som heter David och Elin. De var också med å sjöng och spelade. Det var därför extra kul att få mixa idag. Efter mötet så fikade jag med dem och efter det ändrade jag EQ-inställningen på nytt. Därefter åkte jag till Sidensjö för att ta hem posten hos mina föräldrar som var på semester i Norge. Jag ändrade även  nivåer på ljudkortet för att få bättre inspelningar.
2010: Idag har jag duschat och bytt kläder, ätit frukost, packat väskorna, varit på universitetet och lyssnade och fick gå runt och se mer. Efter det så åkte jag, mor och far hem igen.
2009: Idag har jag ringt runt till olika försäkringsbolag och de som hade bäst pris för mig var länsförsäkringar eller IF. Förutom det så har jag jobbat på Mio. Jag har även skickat in underlag på saker jag köpt till Svedjeholmskyrkan för att få tillbake pengar för det. Jag la även ut lite objekt på tradera.