24 september 2015

Nätverksjobb

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag jobbat med nätverket på Svedjeholmskyrkan. Jag har även bjudit på mat. Både när jag åkte på lunchen med en arbetskompis och efter jobbet när vi blev hungriga efter att ha jobbat lite med nätverket.

2014
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio och varit på musikerövning.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt till på övningen när jag spelade gitarr och sjöng. Jag hjälpte även till genom att låna ut min stämapparat.
Träning: Idag har jag gjort några armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag lyckades lösa ett problem på en dator på Mio.
2013
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, städat i lägenheten, jobbat på Mio och haft besök i lägenheten.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till jobbet. Förutom det så har jag förhoppningsvis hjälpt till på hemgruppen genom att be, dela några ord och genom att bjuda på fika. Jag passade även på att spela och sjunga.
Träning: Idag har jag kört hantelcurl.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Peter hjälpte mig att förbereda inför gästerna. Jag är även tacksam för att min syster hjälpte mig med disken efteråt och tacksam för att Mattias jobbade till 19, så jag kunde åka hem 18 som det står på mitt schema den här veckan. Jag är även tacksam för att det var så många som kom på besök.

2012: Idag har jag jobbat på Mio, kopplat in utrustning för en inspelning som Christoffer ska göra imorgon, gjort sit-ups och jobbat med sommarmatten.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt Mikael att hitta ett fel på mixerbordet, spelat gitarr i Svedjeholmskyrkan och fixat några beställda skivor.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt till på fredax, läst en andakt för de på fredax och spelat gitarr. Även min syster var med och spelade och sjöng på fredax. Efter det så åkte jag och snackade lite med mina föräldrar och sedan gjorde jag några sit-ups.
2009: Idag har jag jobbat med Anders dator, jobbat på Mio, varit på musikerövning, kollat lite på ett trasigt el-piano och kollat på idol.