03 september 2015

Jobbat på Mio och jobbat med nätverket

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet blev det lite träning. Jag passade även på att städa lite i datorn. Jag var även med Peter på Svedjeholmskyrkan och jobbade med Broskolans nätverk. Min dag var väldigt stressig idag. En person var sjuk och när de övriga på lagret var på leverans blev det därför mycket för mig och många i personalen frågade mig om saker idag. Det är kul att kunna hjälpa till, men ibland undrar jag hur mycket jag kommer att klara av med tanke på att jag känner personer som blivit utbrända för att de vill för mycket. Det är så mycket jag vill hinna med också att personer varnat mig för detta, men det får väl framtiden utvisa.
2014
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio och fortsatt att packa upp saker i lägenheten.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att flytta bort möbler som stod på fel plats för att de ska kunna bygga det nya golvet.
Träning: Det blev ingen träning idag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick tvättmaskinerna att fungera när jag vred på vreden för vattnet till dem.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på hemgruppssamling.
Hjälp: Idag har jag hjälpt kunder på Mio och Mario genom att låna ut min bil till honom och Mattias genom att skjutsa in honom till jobbet. 
Träning: Idag har jag kört armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för alla mina vänner! Extra tacksam för att Peter bjöd mig på mat idag.
2012: Idag har jag jobbat på Mio och på kvällen joggat runt Höglandssjön med Peter. Jag har även gjort några sit-ups.
2011: Idag har jag gått en lång promenad, hjälpt syrran att få office och skrivaren att fungera på rätt sätt, men även min mor. Jag försökte hjälpa Eric att hitta ett bra program för att fixa cd-ettiketter och  försökt hitta Adobe Premiere Elements 2.0 då Eric har licens till den, men ej har skivan kvar. När jag skrev om min långpromenad så var det från min lägenhet i Gullänget och till Gerdal för där hämtade min syster upp mig. Förutom det så spelade jag en del piano och gitarr.
2010: Idag har jag jobbat med Eva-Lenas dator. Jag fixade en recovery-skiva, bytte hårddisk och installerade operativsystemet på den nya hårddisken. Jag har även redigerat bröllopsfilmer idag, gjort omslag och dvd-menyer. Nu är det bara en skiva kvar. På kvällen så åkte jag på ungdomsmöte och var sedan på stan och bjöd på fika på barnens dag. Vi lät dem även svara på en fråga. "Om Gud finns, vad skulle du då be honom om?". Vi fick lite olika svar på den frågan. Nog om det. Efter det så åkte vi på Max och åt mat. Dock var det någon som hade lämnat surströmming på toaletten. Det luktade verkligen inte gått när man stod och skulle betala.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, varit på musikerövning och sedan jobbat vidare med hemsidan.