01 februari 2015

Focus Business School har börjat

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan. Jag har även fikat med några vänner, lagt ut budskapet på hemsidan, bytt fläkt i TD1:an, varit på företagsskola, mixat och startat projektorn.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dela budskapet på hemsidan, men även genom att mixa ljudet på företagsskolan. Jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att sända radio och genom att byta fläkt i enheten som sänder radio.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Mikael mixade ljudet så jag kunde vara med i lovsången genom att spela och sjunga.

2014
Dagbok: Idag har jag städat lite i lägenheten, jobbat med hemsidor, övat inför unga vuxna, spelat på unga vuxna, fixat städschemat till medlemssidan mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på unga vuxna genom att spela och sjunga. Förutom det så hjälpte jag till genom att plocka bort lite när det var slut.
Träning: Idag körde jag armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tackam över att jag fick vara med och spela på unga vuxna.


2013
Dagbok: Idag ska jag kollat halsen på HumanResurs, besiktat bilen, jobbat med Carinas dator, uppdaterat bloggen, varit på ungdomsmöte, testat CS6 och Nlite. Jag har även kört lite bänkpress.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Carina med hennes dator. Jag har även hjälpt några bloggare genom att länka till deras bloggar.
Träning: Idag har jag kört bänkpress.
2012: Idag har jag jobbat, spelat innebandy och läst ett härligt inlägg i en blogg som jag delar med mig av.
2011: Jag jobbade och efter jobbet så var det cellgruppssamling hemma hos mig och vi pratade om att söka Herren.
2010: Jag beslutade mig för att skriva kortare blogginlägg. På jobbet så fick vi tårta och jag kommer ihåg att jag åkte med en arbetskompis till Matcompaniet och åt lax. Jag jobbade även över den här dagen.

Jag såg även att jag nu fått stämmskruven till min nya gitarr, så jag beslutade mig för att laga den och spela på den. 
2009: Jag hade ingen uppgift i kyrkan idag, men jag hjälpte dem med ljusbordet då de inte lyckats få det att fungera. Efter mötet så sände jag radio och brände beställda skivor. På kvällen sände jag förbönsprogrammet.