13 november 2014

Jobba på Mio

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så var jag på cafémöte med Simon Ådahl. Efter mötet så jobbade jag, Eric och Peter lite med ljuset på kyrkan och vi beslutade oss för att träffas och jobba vidare på lördag.
Hjälp: Idag har vi förhoppningsvis hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att lära oss mer om ljuset.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att vi kom på hur man sparar ett inställt ljus till knapparna på ljuspanelen.

2013
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, käkat mat med Mario och jobbat lite hemifrån.
Hjälp: Idag har jag bjudit Peter på mat. Jag har även hjälpt Mario genom att skjutsa hem honom från jobbet.
Träning: Idag har jag gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Mario kunde jobba lite längre på Mio så vi fick bättre ordning på lagret. Att han sedan bjöd mig på mat är jag också tacksam, men imorgon tänker jag bjuda honom på mat.
2012: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, gått en promenad och jobbat lite med filmklippen från barnkören.
2011: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan, hjälpt till med radiosändningen, hjälpt Joel med ljudet på Sörliden, spelat gitarr på Sörliden, skjutsat hem Joel och visat honom olika datorer eftersom han funderade på att köpa en dator.
2010: Idag har jag lyssnat på Sanna som sjöng i Bjästa. Efter det så fikade jag hos Bea. Efter det så köpte jag några julklappar, spelade innebandy, var med på ett ungdomsmöte på EFS och spelade gitarr när jag kom hem till lägenheten.
2009: Idag har jag ringt blodcentralen och bokat en tid, efter det så lämnade jag plasma, därefter så la jag ut filmklippen från kreativ, sorterade upp julklapparna jag köpt, åkte till lyssnat på de som sjöng i Sörflärke och efter det så såg jag på idol.