14 september 2015

Innebandy

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och lagat mat. Jag har även jobbat vidare med datorn.

2014
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet, visat en ny ljudtekniker lite grunder, redigerat budskapet, lagt ut budskapet på hemsidan och sänt budskapet i radio. Jag har även röstat, jobbat på Svedjeholmskyrkan, sytt om mina panelgardiner, klippt mig, spelat gitarr mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet, redigera budskapet, men även genom att dela det på hemsidan och sända det i radio. Förutom det så har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dra om två nätverkskablar som ska användas för att visa bilder på projektorn genom att koppla in sig på uttaget fram i scenkanten.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över maten jag fick med mig från mor & far.
2013
Dagbok: Idag har jag städat, fixat presenter, uppdaterat jobbmallar, uppdaterat bloggar, jobbat med hemsidor, spelat gitarr, jobbat med skrivaren mm. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dela ett klipp med Andreas Westman. 
Träning: Idag har jag kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag blev klar med jobbmallen till Mio.
2012: Idag har jag försökt ringa runt för att få reda på vem som kopplat ut ljudutrustningen, men jag fick inte svar på min fråga. Förutom det så har jag gjort en backup på min telefon och lämnat in den på service då vibrationen ej fungerar på den. Förutom detta så har jag varit på besök hos mina föräldrar och jobbat med sommarmatten.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med kyrkans hemsida och spelat innebandy.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, bytt internetleverantör, promenerat, postat ett paket och redigerat film. Jag har även hunnit styrketräna idag.
2009: Idag har jag redigerat budskapen på hemsidan, beslutat vilken tid som skulle bokas för innebandyn, jobbat på Mio, ätit mat med Anders, planerat inför nästa mediamöte, jobbat med lödningen av multikabeln mm.