31 augusti 2015

Jobbade med chefens dator

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och fick då bl.a. jobba med Tomas bärbara dator där jag gjorde en ominstallation p.g.a. virus på den. Efter det var fixat så installerade jag Mio-programmen på den. När jag kom hem från jobbet så jobbade jag vidare med datorn jag tidigare jobbat med och blev klar med alla uppdateringar så nu gjorde jag en ny backup på datorn, men den här gången vågade jag inte testa min backup utan nöjer mig med att jag har den.

2014
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på kyrkan istället för Anders som mixade ljudet på barnens dag. Jag har även följt med för att äta mat, men jag fick migrän så det blev endast förrätt.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Anders genom att mixa ljudet på kyrkan istället för honom. Jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dela ut budskapet på hemsidan.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag skulle få bli bjuden på god mat. Även tacksam över alla böner från de som fått reda på min migrän.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat med Svedjeholmskyrkans hemsida, städat, lagat mat, uppdaterat mina bloggar mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att jobba med hemsidan och genom att lägga ut budskapet på den.
Träning: Idag har jag kört situps och armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick över Svedjeholmskyrkans databas till joomla 3, men jag har en del jobb kvar före vi kan förnya den.
2012: Idag har jag lämnat in bilen på service och betalat för jobbet. Nu hoppas jag verkligen att bilen får gå som den ska och att jag slipper se lamporna på den igen. Förutom det så har jag varit på stan och shoppat, jobbat en av mina bärbara datorer, städat, redigerat film, träffat mina föräldrar och räknat sommarmatte.
2011: Idag har jag gjort klart det sista på syrrans dator, städat i lägenheten och jobbat på Mio.
2010: Idag har jag tvättat kläder, lagat mat, jobbat på Mio, installerat om operativsystemet på Hemens dator och försökt hjälpa honom med internet genom att ringa till de på TRE.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt Mats med datorn, varit på styrelsemöte med närradion och städat i lägenheten.