07 maj 2015

Mycket gods

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och idag fick vi ungefär 80 kubik gods. Förutom det så har jag jobbat med medlemssidan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att ringa samtal och hjälpa dem i kassan när vi även idag hade problem med kortbetalningarna.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på sångövning och musikerövning.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att ta emot alla sängar som var beställda och efter jobbet så hjälpte jag till genom att spela gitarr på öningen.
Tränining: Idag har jag kört med träningshjulet och gjort latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick lära mig mer om sång och att jag fick vara med på övningen för musikerna.
2013
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, joggat runt höglandssjön mm.
Hjälp: Idag har jag lämnat ett matbordsben som jag lagat åt en kund och jag har även skjutsat Mario till jobbet och sedan till affären så han kunde handla mat. Jag har även bjudit Peter på mat idag.
Träning: Idag har jag joggat och kört plankan.
2012: Idag har jag jobbat på Mio och när jag slutade på jobbet så skruvade jag i min dator och mobiltelefon.
2011: Idag har jag jobbat på Mio. När jag slutade på jobbet så hjälpte jag till att rigga det sista inför 3G-sport. När jag hade gjort det så var jag med på soundcheck. Efter det så hjälpte jag till på 3G-sport mötet. När det var slut så hjälpte jag till med att rigga ner och idag var vi rätt så många så vi blev färdiga ganska snabbt.
2010: Idag har jag cyklat till jobbet, varit med på ungdomsmötet där Andreas Westman undervisade med en potatis. Han sa att många tror att det ska bli fler potatisar när man gräver ner en. Varför är det så? Förmodligen för att man hört det och tror på det. Det kan vara samma sak med tro. En del tror mycket och andra lite. Nog om det. Vi såg på filmen faith like a potato. Det är en bra film och tydligen en sann historia. Jag brukar ha svårt för att gråta till filmer, men idag så var det verkligen nära. Även om det inte var floder så fick jag torka bort från ögat. Jag blev verkligen berörd. Jag ska inte säga vad det var jag såg i filmen som fick mig att vara nära att gråta för då säger jag för mycket om filmen, men har du sett den så vet du vad jag menar.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, lagt ut ett budskap på hemsidan, scannat in några papper till datorn mm.