30 oktober 2014

Hemgruppssamling

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på hemgruppssamling.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till jobbet, men jag har även hjälpt Peter att ta fram och plocka bort fika.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag hade möjlighet att vara med hemgruppssamlingen.

2013
Dagbok: Idag har jag inventerat och uppdaterat mina bloggar.
Hjälp: Idag har jag skjutsat Mario, Mattias och Kim. Jag har även hjälpt dem att fixa trådlöst internet på Matcompaniet.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att vi blivit klar med den första delen av inventeringen.
2012: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio och tagit det lugnt. Jag har snackat med några vänner via sms och i telefon. Jag fick även ett tackkort av Magnus för att jag var med på hans konfirmation.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt till med felsökning av ljudet då det inte var det ljud de hoppats på i tv-sändningen. När jag kom så fick jag ta över mixningen och ljudet blev då bättre efter att jag pratat med de som var i ljudbussen, men jag ändrade även en del när jag mixade också.
2010: Idag har jag kollat på idol, köpt batterier, axelband och kollade på en choruspedal. Efter det så åkte jag och stämde pianot hos Eveline och Josefin. Efter det så spelade jag innebandy på parkskolan, spelat gitarr hemma, varit på ungdomsmöte på EFS, övat några låtar som ska spelas imorgon mm.
2009: Idag har jag ändrat på bloggen, gjort sit-ups, köpt tavelramar, spelat in morgonandakter, tvättat bilen, tagit bort plattorna från altanen, sett på idol med syrran, gått en promenad mm.