23 december 2014

Julmusik och uppesittarkväll

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag lyssnat på julmusik och kollat på uppesittarkvällen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt en arbetskompis genom att sopa av bilen och skrapa den.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag hittat fler låtar till min jullåtskalenderlista.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio & spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mitt lag på innebandyn, men även hjälpt till på Mio med leveranser.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att vi blev tillräckligt många för att kunna spela innebandy.
2012: Idag har jag fixat lite saker i lägenheten, jobbat lite med Broskolans hemsida, badat i Paradiset, kört Dans skoter, tolkat med snowboard efter skotern, åkt längdskidor med brorsan från Norge mm.
2011: Idag har jag hämtat min snowboard, lyssnat på jullåtar, tagit med mig julklappar till Sidensjö, spelat piano, åkt skidor, mm.
2010: Idag har jag bytt min den nya pedalen eftersom den var delay och jag ville ha reverb.
2009: Idag har jag tvättat kläder, jobbat med ljuddatorn, spelat innebandy mm.
Min onsdag började med att jag tvättade kläder, men jag fick trycka in allt i en tvättmaskin eftersom den ena var trasig. Under tiden som jag väntade på tvättmaskinen så kollade jag på ljuddatorn som jag håller på att fixa. Jag åkte sedan på jobbet och packade upp en soffa som jag sedan sprayade. När jag hade gjort klart det så lastade vi den i lastbilen och sedan så monterade jag och hjälpte kunder. Därefter var det lunch. Efter lunchen så bar vi in några soffor till butiken och flyttade om lite, sedan så fortsatte jag med monteringen. När klockan sedan var 18, så önskade jag god jul till de som var kvar och sedan åkte jag hem. När jag var hemma så jobbade jag vidare med datorn, sedan spelade jag innebandy på Svedjeholmskyrkan. Vi spelade där eftersom vi inte får spela på Själevadskolan nu. Vi tänker spela nästa vecka också. Nu har vi iallafall spelat klart och jag har druckit en proteindrink, så nu ska jag fixa det sista med datorn till kyrkan så den kan användas imorgon. Jag vill påminna er om att svara på frågan som jag har till höger. Om ingen svarar så är det frågan om jag ska ha någon blogg nästa år. Det ser ut som det är många besökare, men det är ingen som lämnar något spår efter sig.