06 juli 2015

Problem med videokameran

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag hade jag tänkt föra över filmerna från bröllopet och vigseln, men det visade sig vara problem med inspelningen så jag gjorde ett nytt försök på att rengöra videokameran och kanske blev det lite bättre då, men problemen kom snabbt tillbaka igen.

2014
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan. Jag har även träffat Domino & Noah. Vi spelade singstar, hade springtävling, gömde oss för varandra och hade vattenkrig.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Sara genom att ta hand om Domino och Noah en stund.
Träning: Idag blev det ingen speciell träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med å spela gitarr.
2013
Dagbok: Idag har vi fiskat och rensat fisk. Idag körde vi med en annan båt än igår och vi kunde därför åka längre ut. Vi fick därför även större fiskar.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till med att rensa fisk.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Jag är tacksam för att vi fick fisk idag och för att jag fick lära mig hur man rensar fisk.

2012: Idag har jag tagit en lång promenad och fick därför rekord i min RunKeeper app. Jag gick nämligen från min lägenhet till mina föräldrar och där åt jag mat och hämtade min cykel som jag sedan cyklade hem med till min lägenhet och då fick jag även nytt rekord i min RunKeeper app eftersom det var första cykel-turen. Förutom det så har jag fått känna på solen idag och min ryggsäck gjorde så jag endast fick färg på en del delar av kroppen, men även min promenad, så solen har tagit mer på en sida. Se bifogad bild. Efter det så skulle jag på bio med en kompis. Jag ringde och kollade att platserna var reserverade och jag fick då reda på att de fanns kvar, men vad händer när jag ska hämta biljetterna? Jo, då finns de inte längre kvar och jag blir därför tvungen att sitta på en annan plats. Som tur var så såg man rätt bra från den platsen också. Är du intresserad av vilken film jag såg, så kan du kolla på trailern ovanför det här inlägget.
2011: Idag så har jag solat, monterat fast lås och belysning på cykeln, cyklat till BY och badat, därefter cyklade jag till snippersjön och träffade två klasskompisar. Jag träffade även Anneli och Jenny där. Lite senare kom David så vi badade och spelade volleyboll tillsammans. Sedan cyklade jag till Gullänget och åt mat. Efter det så cyklade jag till Prästänget och spelade volleyboll, grillade och badade. Sen cyklade jag hem.
2010: Idag har jag redigerat film, bränt en vigselfilm till DVD, jobbat på Mio, tättat kläder och hjälpt min bror med mailen för att han hade fel inställningar.

Du har en fin sångröst

Inga kommentarer:

Radiopaus

Inga kommentarer: