13 februari 2015

Grattade syrran

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat med Svedjeholmskyrkans hemsida, grattat syrran, snackat med en vän och varit på kvällsmötet på Svedjeholmskyrkan.
Hjälp: Idag fick jag hjälpa till på Svedjeholmskyrkan genom att låna ut min gitarr och min cajun-trumma. Jag hjälpte även till att få igång projektorn samt få ordning på en text i Easy Worship.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev bjuden på fika både hos min syster och efter kvällsmötet.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, grattat syrran, städat bilen, fyllt på olja mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att min syster blev så glad över presenten, men även att det gick så bra att fixa bilen.


2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, lagt ut budskapet på hemsidan, ätit mat med Mattias, skjutsat hem honom och uppdaterat bloggen. Jag har även kört lite bänkpress.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet och lägga ut budskapet på hemsidan.
Träning: Idag har jag tränat genom att köra bänkpress.
2012: Idag har jag jobbat på Mio och jag försökte hjälpa dem med internet på Matcompaniet, men jag lyckades inte få allt att fungera på modemet som jag bytt hos dem. Jag jobbade även en timme extra på Mio idag och efter det så fortsatte jag att redigera filmer. Förutom det så grattade jag min syster som fyller år idag.
2011: Idag har jag spelat gitarr, grattat syrran, mixat ljudet på böneberget och städat i ljudrummet. 
2010: Idag har jag jobbat på Mio. Grattat syrran och spelat innebandy med KRIK.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, Jag åkte sedan på ungdomsmötet på Trons Sköld. När mötet var slut så jobbade jag med Easy Worship på datorn.