12 juni 2015

Gnotes

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag lagat mat, jobbat på Mio och efter jobbet har jag städat lite i lägenheten. Jag har även testat Gnotes när man loggar in via datorn med deras eget konto. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, hämtat ett paket och redigerat det jag filmade från balen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater att ta sig till och från jobbet. 
Träning: Idag har jag kört med träningshjulet och gått en promenad.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick så bra ordning bland stolarna. 
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, varit på geocaching-kväll och tränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört några squats, gjort armhävningar, situps, promenerat och kört geocaching.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Christoffer såg att jag glömt att lasta ut ett underrede till ett matbord. Jag hade plockat fram det och tog sedan matbordsskivan, stolarna, kontinentalsängen och sedan glömdes underredet bort, men jag hade ju plockat fram det så då frågade Christoffer mig om jag glömt att lasta det och då skyndade jag mig för att vara säker på att de ej hunnit åka och som tur var så stod de kvar på parkeringen.


2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så gjorde jag lite av varje. Jag ökade vikten på skivstången bl.a.
2011: Idag har jag och Anders mixat ljudet under israeldagen. Jag var scenmästare idag. När mötet var slut så städade jag på scenen, åkte till Sidensjö och tvättade bilen. Förutom det så spelade jag piano och hämtade Anna.
2010: Idag har jag åkt med el-pianot, gitarren mm till Gideåbruk. Jag köpte även in lite saker som skulle behövas till bröllopet. När jag var framme i Gideåbruk så riggade jag upp ljudet. Efter det så åkte jag hem och bytte kläder. Sedan var det bara att åka tillbaka. Väl framme vid kyrkan så välkomnade jag och Maria gästerna och förklarade var de skulle sitta. När vi hade gjort det så gick jag fram på scenen och berättade att mobiltelefoner ska stängas av, brudparet tillåter bara fotografering när de vänt sig om mm, därefter så gick jag till min videokamera och filmade när brudparet kom in och när Åsa sjöng. Därefter filmade jag när det kastades ris på brudparet, sedan när de åkte häst och vagn. Efter det så åkte jag till Gideåbruk och förberedde för det som skulle hända där. Jag och Maria tog hand om kvällen. Jag jobbade med tekniken. Dvs visade bildspel, spelade musik, mixade, filmade, spelade gitarr, sjöng, talade, visade dvd mm. När det var slut så plockade jag ihop grejerna. När jag kom tillbaka så var klockanför mycket för att lämna sakerna på kyrkan så jag hjälpte istället Dan och Åsa med internet. De har fått ett nytt modem och jag kopplade in det till dem. Nu är det bara ip-telefonen som jag skulle fixat åt dem, men de var mycket nöjda när de fick internet.