31 december 2014

Gott Nytt År!

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag försökt redigera och föra över ett videoklipp till instagram. Jag har även shoppat, firat nyår i Sidensjö och hjälpt Eric lite med fyrverkerierna. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt min mor och far lite med efterrätt och annat trevligt under nyår. 
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick se på Erics fyrverkerier. 


2013
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, lite senare åkte jag & Peter iväg för att köpa dryck för kvällen. När det var fixat så försökte vi hitta fyrverkerier, men utan resultat så vi åkte hem och jag tog sedan egen bil och köpte lite fyrverkerier. Kvällen avslutades med god mat, spel och fina fyrverkerier.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till lite under nyårs-firandet. Bl.a. genom att bjuda på lite fyrverkerier.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över alla vänner jag fick träffa under kvällen.
2012: Idag har jag jobbat med bloggen, skickat ut ljud-info, skickat ut ett nytt ljudschema, spelat gitarr, spelat piano, hjälpt till att laga mat, firat nyår med Sara, Eric, mor, far, Dan m fam och Bea m fam. Vi pratade och spelade spel. Det var en riktigt härlig kväll.
2011: Idag har jag testat min nya snowboard i Bjästabacken tillsammans med Sara och Eric som också var där. Jag träffade även Anna och hennes pojkvän. Kvällen avslutades med härlig gemenskap i Sidensjö och vi åt god mat, såg på film, spelade spel, åkte madrass och sedan avslutades kvällen med fyrverkerier.
2010: Idag har jag hjälpt Håkan med mixningen på Unite. Lite senare så testade jag ljudet inför kvällen. Efter det så åkte jag hem, bytte kläder och mixade. Efter mixningen så kollade jag på fyrverkerier. Efter det så var det nattvard. Efter den så var det två personer på scenen. En som spelade piano och två som sjöng.
2009: Idag har jag redigerat film, sorterat ut favoritbilder från 2009, kört skoter, åkt madrass. Efter det så duschade jag och bytte kläder. Lite senare så spelade jag trummor, gitarr och bas på Wii. Efter det så blev det förrätt. Därefter spelade vi lite till, sedan mat, sedan spelade vi lite till och efter det så blev det efterrätt. Efter det så spelade Åsa piano och jag gitarr. Vi sjöng tillsammans. Därefter smörgåstårta och fyrverkerier. Sedan åkte vi i backen och spelade sedan ligretto.