07 december 2014

Mixade ljudet!

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet, redigerat budskapet, sänt det i radio och lagt ut det på hemsidan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa, redigera budskapet och dela det på hemsidan.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fått till en bra grund att utgå ifrån när man ska ändra lampor via ljusbordet.

2013
Dagbok: Idag har jag spelat innebandy med KRIK, gjort pepparkakor, mjuk pepparkaka och knäck. Jag har även gjort olika videoredigeringstest.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt mitt lag när vi spelade innebandy.
Träning: Idag har jag spelat innebandy.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att baka.2012: Idag har jag varit ledig, så jag har därför köpt de sista julklapparna, bakat, hängt upp julgardiner och testat min videokamera och förhoppningsvis låter ljudet bra nu, men jag måste testa det lite mer före jag kan känna mig helt säker. Jo, idag fick jag även en parkeringsbiljett av en person som skulle åka iväg från parkeringen. Jag har gjort samma sak nån gång tidigare! Vad kul att det finns fler som gör på samma sätt. Det man sår får man skörda! Jag har även kört bänkpress idag.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med projektorn så att det ska gå att visa en DVD-film via projektorn, skänkt pengar till några som samlade in pengar för att hjälpa några personer i Irak, spelat innebandy och gjort knäck.
2010: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, lärt några lärare lite mer om mixerbordet, bjudit Hemen på glögg och sett på film med honom. Vi såg på filmen Yesman
2009: Idag har jag jobbat på Mio, blivit bjuden på lunch av chefen mm. När jag slutade jobbet så åkte jag hem till lägenheten och slog in några julklappar och funderade vilka jag ska skicka julkort till. Jag gjorde även några sit-ups.
Ett minne från 2009:
Kort kan jag säga att jag redigerade budskapet efter mötet. Precis som jag brukar göra, men under tiden som jag redigerade så frågade André om jag hade fikat. Ärlig som jag är så sa jag nej. Han frågade då om jag ville ha något. Jag tvekade lite, men han tolkade det som ett ja. Jag tänkte skicka pengar med honom, men han ville bjuda mig på fika.

Jag är så tacksam för alla mina vänner som bryr sig om mig. Jag tycker det var kul att det både var bas, gitarr och el-piano idag. När jag hade fikat och redigerat klart så skjutsade jag hem André så han fick lämna basen hemma. Efter det så åkte vi och hämtade Marlene. Jag snackade med både André och Marlene idag. De är verkligen två personer som jag beundrar. Jag har säkert sagt det förut, men utan dem så hade jag förmodligen inte mått så bra som jag mår idag. De har verkligen uppmuntrat mig. Jag har snackat om mina problem med dem och jag försöker att hjälpa dem på bästa sätt också. Jag har många bra vänner, men det var kul att få träffa dem och snacka lite.