28 juli 2015

Hämtade kvarglömda saker på Area1

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio & efter jobbet hämtade jag några saker som de glömt på Area1. Träning: Idag har jag tränat på 1Life.
2014
Dagbok: Idag har vi tagit en tur med några kanoter. Det var kul att så många av mina syskons barn var med. När vi hade paddlat klart så åkte vi till Sidensjö där strömmen var borta, så maten tillagades via gasol, men lite senare kom strömmen tillbaka. Jag spelade även pingis och såg på några videoklipp som Christian delade med sig av.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till att lasta på och av kanoter, men även att paddla, fixa med maten och plocka bort lite när vi ätit klart.
Träning: Idag har jag paddlat.
Tacksam: Idag är jag tacksam att det inte regnade så mycket när vi paddlade.
2013
Dagbok: Idag har jag uppdaterat några av mina bloggar, testat shop express, fiskat, träffat mina föräldrar och varit på Solbacken.
Hjälp: Idag har jag hjälpt de som besöker kristna bloggare genom att fixa en ruta där man kan fylla i sin bloggadress.
Träning: Idag har jag kört armhävningar och hantelcurl.
Tacksam: Idag är jag tacksam för ett samtal som vi hade vid fikabordet på Solbacken.


2012: Idag har jag cyklat, fiskat och cyklat igen. En fisk blev det!
2011: Idag har jag installerat Vista på en dator som jag jobbar med, dock hade jag fel Vista-skivor så jag fick beställa skivorna som tillhör datorn. Efter det så betalade jag av mitt billån. Jag har funderat flera gånger nu om jag ska studera eller ej, men kommit fram till att jag har för mycket projekt här i Ö-vik, jag hade dessutom dålig ekonomi ett tag, men nu är det som det ska vara igen. Tack för bönesvar! Jag kände även att när jag skulle ha studerat klart så skulle det bli svårt att hitta jobb. Det var även problem med att hitta en lägenhet som passar mig och jobbigt att starta med dubbla hyror. Förutom det här så har jag jobbat på Mio, städat i lägenheten, testat micken som jag ska använda till filmen jag ska göra. 
2010: Idag har jag vaxat bilen. Det tog lång tid att vaxa bilen, men nu är det klart. Citat från mig: "Att vaxa bilen är som att träna, det kan vara jobbigt och kan ta tid, men man blir glad när man ser resultatet" Efter jag hade vaxat bilen så spelade jag piano och gitarr och funderade på text och musik till nya låtar, efter det så var det så var det bara att sova.
2009: Idag har jag tvättat kläder, lagat mat, jobbat på Mio, fixat min gamla bil på utsidan och tagit kort på den och lagt ut den på blocket. Jag har även smakat blåbärsmuffins som Sara och Eric bjöd på. Jag fick även träffa Ante och Anna.