15 december 2014

Innebandy

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mitt lag genom att passa och göra mål.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort några armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag kom upp i rätt tid för att ta emot varorna som kom till oss idag.

2013
Dagbok: Idag trodde jag att jag skulle få vara ledig och åka in och njuta av julfesten, men min syster ringde mig vid 14:35 och undrade vem som var ansvarig för ljudet. Jag berättade för henne vem det var, men insåg att det var lika bra att åka in direkt. När jag kom på plats så var det mycket uppskattat, men jag hade gärna varit där tidigare, för det blev ganska stressigt. Förutom det så fixade jag några beställda skivor och såg till så att det sändes radio. När julfesten var slut så åkte jag till Sidensjö. När jag var där så spelade jag och sjöng.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att sända radio, mixa ljudet och genom att fixa några beställda skivor. Jag bjöd även två kompisar på fika när julfesten var slut.
Träning: Idag har jag kört latsdrag och kört hantelcurl.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick en julklapp som tack för att jag hjälpt till som ansvarig för ljudet på Svedjeholmskyrkan.2012: Idag har jag jobbat på Mio. Det blev övertid eftersom vi fick varor 15:30. Vi hade tömt släpet när klockan var 17:15 ungefär. Efter det så åkte jag vidare till Svedjeholmskyrkan och hjälpte till med ljudet på musikalen December ska se ett stort ljus. När den var slut så fixade jag några beställda skivor, fixade några kontakter på nätverkskablar och hjälpte till med redigeringen av ett filmklipp som de tänker visa på julfesten imorgon. Jag var säkert där till 00:30 och efter det var det bara att gå ut i snöstormen och sedan åka hem och sova. Tyvärr blev det inte mycket till mat idag, men konstigt nog så gick det bra ändå. Jag åt nämligen frukost, drack lite vatten på jobbet och när jag sedan var klar med redigeringen så åt jag ett äpple och när jag sedan kom hem så åt jag lite mer. Jag ska dock säga att jag blev erbjuden mat på kyrkan, men med tanke på att jag slutade så sent på jobbet och det var kort tid före musikalen skulle börja så kände jag inte att jag hade tid över till det.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, varit på musikerövning, skrivit julkort och styrketränat.
2010: Idag har jag tvättat kläder, fixat underlag till urvalsveckan och skickat det till de som tar hand om veckorna som sänds i radio. Jag har även jobbat på Mio idag och efter jobbet så åkte jag till Jenny och Christoffer. När vi var hos dem så åt vi saker som hör julen till och efter det så lyssnade vi till julevangeliet som lästes av Christoffer. Efter det så bad vi och sedan hade vi en tävling med julrim. Här kommer ett "Om det piper mitt i natten, använd denna! INTE vatten! (brandsläckare)".
2009: Idag har handlat och hämtat ett paket på Ica-kvantum, jobbat på Mio, skrivit julkort, hjälpt syrran med e-kort, kollat på gitarrer, redigerat film, snackat med Andreas om julfesten och gjort några sit-ups.