08 augusti 2015

Övade inför gudstjänsten

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag bl.a. solat, uppdaterat Instagram och övat på några låtar som jag ska spela på gudstjänsten imorgon. Jag skrev även in två låtar i Onsong-appen.

2014
Dagbok: Idag har jag städat lite i lägenheten, kört ett lass från lägenheten till Sidensjö, spelat gitarr, tvättat bilen, städat bilen och klippt mig.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till att plocka bort från bordet när vi hade ätit kvällsmat.
Träning: Idag har jag gjort några hantellyft.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fått bort lite mer från lägenheten så det inte blir så mycket när jag måste flytta ut.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på Svedjeholmskyrkan på kvällsmötet.
Hjälp: Idag har jag hjälpt kunder på Mio, men jag har även hjälpt Simon att få reda på var ljudutrustningen förvaras, så han kan hitta den när den ska användas imorgon. Jag hjälpte Thor-Leif genom att låna ut hörlurar till mixerbordet och Mikael genom att tala om för honom vart olika ljudsignaler skickas ut. Jag hjälpte även Thor-Leif att hitta åt kablarna som skulle användas för att få ljud i mickarna som skulle användas för tal.
Träning: Idag blev det en lunchpromenad med Carina.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Mikael kunde mixa så jag kunde jobba, äta mat och sedan vara med på kvällsmötet. Jag är även tacksam för att Thor-Leif mixade kvällsmötet.
2012: Idag har jag haft mycket att göra. Det började med att jag åkte till kyrkan klockan 10. Jag träffade då sångare & musiker som ska spela på New Wine. Lite senare kom Thor-Leif och jag hjälpte honom att bära in utrustningen som han tagit med sig. Jag kopplade sedan in det som skulle användas på scenen och hjälpte dem med att ställa in monitorer och testade lite ljud. Jag var där från 10-16:45 ungefär för då kom Thor-Leif tillbaka och jag åkte då hem, bytte kläder och åkte sedan med mina arbetskamrater till en sommarstuga. Det var en av de anställda som bjudit hem oss.
+Att träffa mina arbetskompisar
-Att det flyttades om på scenen så jag fick jobba med monitorinställningarna på nytt igen, att de inte tyckte att den som leder låten hördes tillräckligt tydligt och att Thor-Leif gjorde ett nytt soundcheck.
+-Allt detta gjorde att jag undrade vad jag gjorde där idag. Jag undrar varje dag varför jag tagit på mig ansvaret för ljudet.
2011: Idag har jag pratat med polisen om värdet på de stulna sakerna, de meddelade att de kan ha fått tag på rånarna. Förutom det så har jag lämnat datorn till Matcompaniet. Jag hade tagit bort damm från den, rensade hårddisken och installerade om alla program på den. Efter jobbet så sparade jag några filmklipp jag redigerat. Jag såg även på Human target och la upp några filmklipp på facebook.
2010: Idag har jag varit på Svedjeholmskyrkan utan ansvar, men efter mötet så la jag ut budskapet på hemsidan. Det var även idag jag fick veta att två av mina församlingar tänker flytta och därför lämna församlingen. Efter mötet så åkte jag till Sidensjö och lyssnade på ett ljud jag inte gillade från bilen.
2009: Idag har jag tvättat kläder, varit med på kubbyran, spelat gitarr och sjungit med syrran. Förutom det så har jag kopierat innehållet i telefonen, raderat det och sedan installerat det på nytt igen. Jag har även sorterat papper i mina pärmar. Dessutom har jag tagit tillbaka datorn till Svedjeholmskyrkan.


Räknas inte mitt nej?

Inga kommentarer: